GÜNDEM

Süleyman Özışık'tan Arif Kocabıyık'a sert tepki

Türkiye yazarı Süleyman Özışık, Arif Kocabıyık'ın hakkındaki iddialar için yaptığı açıklamaya "Madem yaptığın doğruydu niye istifa ettin provakatör artığı... Gazeteci görünümlü bankamatik faresi" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Süleyman Özışık'tan Arif Kocabıyık'a sert tepki

İlave Tv isimli Youtube kanalında yayınladığı ve Antalya'da yaptığı sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık hakkında bugün bazı internet sitelerinde "7 aydır CHP'li Konyaaltı Belediyesi'nin Basın ve Halkla İlişkiler biriminde çalışıyor görünerek maaş aldı" iddialarına yer verildi. Kocabıyık'ın iki gün önce istifa ettiği belirtilirken, İyi Parti Genel İdare Kurulu'na adaylık başvurusu yaptığı da haberlerde yer aldı.

Kocabıyık, Twitter hesabından bir video yayınlayarak, bizzat belediye başkanındna iş teklifi aldığını söyledi. Çalışmadan para aldığı iddialarını yalanlayan Kocabıyık, çalışma düzeninin pandemi nedeniyle esnek bir hal aldığını söyledi.

İstifa konusuna ilişkinse belediye başkanının ve CHP'nin üzerinde kendisiyle ilgili baskı kurulmaya çalışıldığını söyleyerek, "Başkanım, Cumhuriyet Halk Partisi zorda kalmasın diye havuz medyasının baskıları sonucunda istifa ettim" dedi.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK'TAN SERT TEPKİ

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, Kocabıyık'ın bu açıklamasını Twitter hesabından RT ederek sert tepki gösterdi. Özışık, "Şimdi senin adın Arif Kocabıyık değil de Süleyman Özışık olsaydı, partinin adı da CHP değil de AK Parti olsaydı, sen dahil herkes bana küfredecekti. Öyle değil mi gazeteci görünümlü bankamatik faresi? Madem yaptığın doğruydu niye istifa ettin provakatör artığı?" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar