GÜNDEM

Süleyman Özışık'ın uyarılarına kulak verin! Gerisi kendiliğinden gelecek, göreceksiniz...

Türkiye yazarı Süleyman Özışık, koronavirüsün abartıldığı gibi olmadığını ve felaket tellallığına soyunanlara aldırış etmemek gerektiğini söyledi. Özışık, "Siz sakin kalın, tedbirinizi alın, gerisi kendiliğinden gelecek, göreceksiniz." diye yazdı.

Sağlık Bakanı Koca'nın virüs açıklamasının ardından onlarca kişi marketlere koştu, kolonya satan dükkanların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.Türkiye'de virüsü henüz kapmış bir kişi bulunduğunu ve o kişinin anında müşahede altına alındığını , ortada kol gezen bir salgının olmadığını belirten Türkiye yazarı Süleyman Özışık, "Ekranlarda alçakça algı operasyonu yürüten, halkın paniğe kapılmasına neden olan iftiracılığı tescillenmiş gazetecilere kulak asmayın." dedi.

Özışık şu ifadelerle yazısını noktaladı:

Bir kerecik olsun devletinize güvenin. Eğer birlikte hareket edersek ve panik yapmazsak, diğer ülkeleri aptalca davranışları nedeniyle kasıp kavuran bu virüs, ülkemiz için tahmini mümkün olmayan bir fırsata dönüşecek.Kesin olan şu ki sakin olma ve gerekli tedbirleri alma sayesinde ayakta kalacağız. Siz sakin kalın, tedbirinizi alın, gerisi kendiliğinden gelecek, göreceksiniz.

Virüsten daha tehlikeli olan…

Koronavirüs uzun zaman önce Türkiye'nin etrafını çepeçevre sarmıştı. Sağlık Bakanlığı'nın insanüstü gayretleri sonucu sınırlarımızın berisine girişini epey süre engellemeyi başardık.
Önceki gün itibarıyla kötü haberi Sağlık Bakanı verdi. Bakan Koca'nın dediği gibi, korkutucu bir durum yok. 
İnanın yok.
Zira virüsü kapan kişi ailesi ve yakınlarıyla birlikte karantina altına alındı. İnancım o ki bu kişinin karantina süresinin sonunda iyileştiği haberini alıp rahatlayacağız.
Paniğe kapılmaz ve işaret edilen temizlik kurallarına dikkat edersek, virüsü kendi içinde boğacağız.
Buna tüm kalbimle ve samimiyetimle inanıyorum.
Kurban olayım.
Ne olursunuz bu süre içinde felaket tellallığına soyunanlara aldırış etmeyin. "Halamın kızından duydum, virüsü kapmış çok kişi var ama bu durum kamuoyundan saklanıyor" diyen palavracıların pompaladığı korkuya teslim olmayın. 
İsmi, cismi açıklanmayan hayalî doktorlardan bilgi aldığını söyleyen, virüsün salgın hâline dönüştüğünü iddia eden haysiyetsizlere kulak vermeyin.
Tekrar söylüyorum arkadaşlar.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar