GÜNCEL

Süleyman Özışık, Yılmaz Özdil'e ateş püskürdü: Şizofren misin nesin kardeşim!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'e ateş püskürdü. Özışık, Özdil'in 104 amiralin imzaladığı bildirisi hakkında yazdığı yazı için, 'Allah'ını seversen bize doğruyu söyle! Sen yazıya oturmadan önce bonzai tarzı bir şey mi kullanıyorsun? Ya da nasıl bir sentetik kullanıyorsun da bu seviyeye geliyorsun.Bu nasıl bir kafadır yahu?' diyerek sitem etti.

Süleyman Özışık, Yılmaz Özdil'e ateş püskürdü: Şizofren misin nesin kardeşim!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık bugünkü köşesinde 'whatsapp'tan darbe planlaması yapılır mı?' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Özışık, muhalefetin  104 amiralin bildiri yayınlamasına karşı 'Darbe yapacak olan WhatsApp üzerinden mi darbe yaparmış?' tutumunu eleştirdi. Süleyman Özışık, darbecilerin zamanında whatsapp benzeri bir platformdan haberleştiklerini 'FETÖ terör örgütü darbe planlarını nerede yapıyordu? FETÖ'cüler talimatları nereden alıyor, nerede organize oluyordu?ByLock'tan!' sözleriyle  hatırlamayanlar için yeniden hatırlattı. 

Süleyman Özışık bunun yanı sıra Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'e de göstermiş olduğu tavır dolayısıyla ateş püskürdü. Özdil'in, emekli amiralleri savunan yazısı için, 'Birader rakıyı falan geçtim.Allah'ını seversen bize doğruyu söyle! Sen yazıya oturmadan önce bonzai tarzı bir şey mi kullanıyorsun? Ya da nasıl bir sentetik kullanıyorsun da bu seviyeye geliyorsun.Bu nasıl bir kafadır yahu?' diyerek isyan etti. 

İşte o yazı... 

104 eski amiralin gece yayınladığı darbe imalı bildiri üzerinden günler geçmesine rağmen gündemin birinci sırasında kalmaya devam ediyor.
Muhalifler bildiriyi tek kelimeyle kınamış olsa aslında ortada sorun kalmayacak. Ama maşallah, emekli amiralleri savunayım diye öyle bir saçmalıyorlar ki insan, bildirinin bir darbe bildirisi olduğuna daha çok inanıyor.
Neymiş efendim?
Ahı gitmiş, vahı kalmış, ununu elemiş, eleğini asmış 104 emekli amiral mi darbe yapacakmış? Silahını teslim etmiş olan emekliler mi ülkeye el koyacak? Darbe yapacak olan WhatsApp üzerinden mi darbe yaparmış?
Bu soruları sorarak bildiriyi aklayabileceklerine inanıyorlar.
Oysa bu soruların cevaplarını çok kısa zaman önce hem de çok acı bir tecrübeyle almıştık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, savaş açtığı FETÖ terör örgütünün amacının devleti ele geçirmek olduğunu söylediğinde birileri, "Yahu ölüm döşeğindeki adam mı darbe yapacak? Bu adamın silahı mı var ki darbe yapsın?" diyordu değil mi?

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar