GÜNCEL

Süleyman Özışık yazdı: İmamoğlu'na yapılan iyilik!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, İmamoğlu'na 'türbede elleri arkasına bağlı şekilde gezinmek' le ilgili bir soruşturma açılmadığını söyleyerek bu durumun İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürmeye yardımcı olduğunu söyledi.

Süleyman Özışık yazdı: İmamoğlu'na yapılan iyilik!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, İmamoğlu'na 'türbede elleri arkasına bağlı şekilde gezinmek' le ilgili bir soruşturma açılmadığını söyleyerek bu durumun İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürmeye yardımcı olduğunu söyledi. Özışık, 'Bu noktada iktidara düşen kendisini kendi hâline bırakmaktır. En ufak bir yalana sarılamayacak, en ufak bir mağduriyet oluşturamayacak kadar rahat bırakmaktır Ekrem İmamoğlu'nu...Bıraksalar büyük bir skandal gibi patlayacak, bundan eminim.Ama maalesef bunun gibi abidik gubidik işlerle İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürülüyor' dedi

İşte o yazı... 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin himayesindeki 978 atın kaybolduğu iddiası üzerine yazdığım yazının sonunda demiştim ki:
"Bugün veya yarın. Ya da önümüzdeki günlerde Ekrem İmamoğlu ortaya saçma sapan bir polemik konusu atar ve bunun üzerinden bir gündem oluşturmaya çalışırsa hiç şaşırmayın!
Çünkü hep böyle olmuştur.
Köşeye sıkıştığında deli saçması bir iddia ile ortaya çıkıp asıl meselenin unutulması için çaba göstermiştir kendileri..."
Evet, aynen böyle demiştim.
"Bak, ben demiştim" demek için yazmıyorum bunu. Adamımı nasıl tanıdığımı anlatabilmek için hatırlatıyorum.
Ne yaptı Ekrem İmamoğlu bu gündemi kapatmak ve üzerine çevrili eleştiri oklarını bertaraf etmek için?
Cumhuriyet gazetesinden Barış Terkoğlu'na bir haber uçurdu. "Fatih Sultan Mehmet'in türbesini denetlerken elimi arkamda bağlamışım diye İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla savcılık hakkımda soruşturma başlatmış" şeklinde kuyruklu bir yalan üfürdü. 

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum