MEDYA KÖŞESİ

Süleyman Özışık yazdı: ‘Gol’ diye sevinen alçaklara…

ABD'nin yaptırım kararına 'Gol' diye sevinen Ahmet Şık'a Türkiye yazarı Süleyman Özışık'tan çok sert tepki geldi. Özışık, " Yarın bir gün devlet size röveşata ile golü çakarsa, "Ama bu ülkede özgürlük yok" diye bağırmayın!" dedi.

Süleyman Özışık yazdı: ‘Gol’ diye sevinen alçaklara…

ABD yönetimi Brunson serbest bırakılmadığı için Türkiye'ye yaptırım kararı alması akabinde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yaptırımını uygulamaya koydu. HDP'li Ahmet Şık, karar sonrası sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.Cumhuriyet'in haberini paylaşan Şık, ABD'nin Türkiye'ye yaptırımı karşısında "Gol..." yazarak hangi taraftan olduğunu açıkça ortaya koydu.

ABD'nin aldığı bu karara bazı kesimlerin çok sevindiğini belirten Türkiye yazarı Süleyman Özışık, "Öyle bir alçaklık, öyle bir kansızlık ki hani ABD Türkiye'yi vursa bu tür mahluklar sevincinden sabahı edemeyecek.O derece!
Önceki gün sosyal medyayı dolaşırken onlardan birinin twitine rastladım. Amerika'nın aldığı yaptırım kararına öyle sevinmiş, öyle sevinmiş ki "Gol" diye bağırmış mahlukun biri...Onu tanırsınız!Daha önce, "Devletiniz mafyadır, devletiniz seri katildir, devletiniz teröristtir" diye aşağılıkça mesajlar paylaşan HDP'nin milletvekili Ahmet Şık!Önemsediğimden değil lakin, sinek mide bulandırıyor işte!" ifadelerini kullandı.

"Ahmet Şık ve onun gibilerine sesleniyorum" diyen Özışık, "Ama yarın bir gün devlet size röveşata ile golü çakarsa, "Ama bu ülkede özgürlük yok" diye bağırmayın!" dedi.

‘Gol’ diye sevinen alçaklara…

ABD'nin Türkiye'ye karşı aldığı sözde yaptırım kararı Meclis çatısı altındaki 4 partinin ortak deklarasyonu ile protesto edildi. İç siyasette kardeş kavgası versek de dış müdahalelere karşı birlik ve beraberlik mesajı vermemiz çok önemli...
Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim.
Amerika'nın aldığı yaptırım kararı bir komediden ibaret. Süleyman Soylu ile Abdülhamit Gül'ün mal varlıklarına el koymuşlarmış da onların ülkeye girişini yasaklamışlar da...
Falan da filan...
Karar sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Orada tek malımız var, onu da ölü ya da diri alacağız" diyerek Fetullah Gülen'i işaret etti.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise, "Amerika'da dikili bir ağacım yok. Nasip olursa bir gün Gaziantep'te küçük bir zeytinlik alabilirim" açıklaması yaptı.
Bu açıklamalar, her iki bakanın da alınan yaptırım kararını 'ti'ye aldıklarını gösteriyor.
'Ti'ye alıyorlar çünkü gerçekten gülünç bir karar!
Amerika bu gülünç yaptırım kararının arkasında duramaz, bu kararı uzun süre uygulayamaz.
Tıpkı; Afrin'de, Menbiç'te geri adım attıkları gibi, tıpkı vizeleri dondurma kararında geri adım attıkları gibi bu karardan da geri adım attıklarını yakın zamanda hep birlikte göreceğiz.
Kaldı ki bu ülke, bu millet, yaptırımlara boyun eğmediğini ve asla eğmeyeceğini yıllar önce destansı bir şekilde göstermişti. Eğer yaptırımlara boyun eğmiş olsaydık, bugün Kıbrıs Rumların olacaktı!
Türkiye bu tür ufak tefek şeylerin üstesinden gelecek kadar büyüdü.
Evet, kabul ediyorum.
Türkiye kırılgan bir ekonomiye sahip olduğu için dövizde dalgalanmalar olacak. Küçük ve orta ölçekte maddi sıkıntılar yaşanacak. Ancak ekonomik gelişmeler bu tür durumlarda göz ardı edilir, edilmelidir.
Birileri bu vatan için canını, cananını kaybederken iş dünyasının "Ama biz de çok para kaybediyoruz" diyebileceğine ihtimal vermiyorum. Bunu yapsa yapsa, içimizde olup yanımızda olmayan alçaklar yapar!
Ki yapmaya başladılar...
Amerika'nın aldığı kararı duyan bazı kesimlerin bir göbek atmadığı kaldı. Öyle bir alçaklık, öyle bir kansızlık ki hani ABD Türkiye'yi vursa bu tür mahluklar sevincinden sabahı edemeyecek.
O derece!
Önceki gün sosyal medyayı dolaşırken onlardan birinin twitine rastladım. Amerika'nın aldığı yaptırım kararına öyle sevinmiş, öyle sevinmiş ki "Gol" diye bağırmış mahlukun biri...
Onu tanırsınız!
Daha önce, "Devletiniz mafyadır, devletiniz seri katildir, devletiniz teröristtir" diye aşağılıkça mesajlar paylaşan HDP'nin milletvekili Ahmet Şık!
Önemsediğimden değil lakin, sinek mide bulandırıyor işte!
Çünkü Ahmet Şık gibiler bir bataklıkta duruyor ve o bataklıkta Ahmet Şık gibi binlerce, on binlerce sinek barınıyor.
Bunlar, Atatürkçü görünümlü Atatürk düşmanları, Türk görünümlü Türkiye düşmanları. Tasmalarını ellerinde tutanlar nereye çekiyorsa oraya gidiyorlar.
Bu ülkede doğup, bu ülkenin ekmeğini yiyorlar. Bu ülkenin insanı sayesinde seçilip Meclis'e giriyorlar. Meclis'in verdiği itibarı ve maaşı tepe tepe kullanıyorlar. Ancak ilk fırsatta dönüp kendilerine bu imkânları verenlere saldırıyorlar.
Bazen bunlara bakınca, "İçimizde bu kadar hain varken, Amerika 'din kardeşi' sayılır be kardeşim" diyesim geliyor.
Erdoğan düşmanlığı bunlarda omurga, ilke bırakmadı.
Diz kapakları, önlerinde diz çökecekleri birilerini görünce hemen karıncalanmaya başlıyor.
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders “Türk İçişleri ve Adalet Bakanı'na yaptırım uygulanacak” diyor.
Neden İçişleri ve Adalet Bakanlığı?
Çünkü Süleyman Soylu ve Abdülhamit Gül'ün başında olduğu bu iki bakanlık, FETÖ, PKK, DHKP-C, MLKP gibi pek çok terör örgütünü çökertti de ondan...
Ama gelin görün ki Ahmet Şık ve onun gibiler bu işlere imza atan bakanlarla ilgili verilmiş bu karara seviniyor, sevinebiliyor.
Yahu bir kere ya, sadece bir kere...
Bir kerecik olsun devletinizin yanında yer alın. Onun bunun ayak suyunu içmektense, bir kerecik olsun namertlik yapmayın da devletinizin yanında yer alın be!
Bir kerecik olsun başkasına köpeklik yapmayın!
Ahmet Şık ve onun gibi düşünenlere sesleniyorum: Artık bu ülkeye ucundan kenarından dokunan yanar!..
Yanacak!
Siz fırsatını bulduğunuzda kapitalistlerin, emperyalistlerin aldığı kararlara "gol" diye sevinebilirsiniz.
Ama yarın bir gün devlet size röveşata ile golü çakarsa, "Ama bu ülkede özgürlük yok" diye bağırmayın!
Tamam mı?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar