GÜNDEM

Süleyman Özışık: Yaşıyor musunuz Meral Hanım?

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kadınlar Günü'nde Pervin Buldan ve Meral Akşener'i yanyana etiketleyerek kutlamasına gösterilen tepkilere Akşener'in sessiz kalmasına sitem etti. Özışık, ''Hapisteki Selahattin Demirtaş, Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren İyi Partili isimlere "Irkçı faşistler" diye hakaret ediyor.Meral Akşener dava arkadaşlarına edilen bu büyük hakarete bile cevap veremiyor'' diyerek tepki gösterdi.

Süleyman Özışık: Yaşıyor musunuz Meral Hanım?

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık bugünkü köşesinde,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kadınlar Günü'nde Pervin Buldan ve Meral Akşener'i yanyana etiketleyerek kutlamasına gösterilen tepkilere Akşener'in sessiz kalmasına tepki gösterdi. İyi Parti cephesinden gelen tepkilere dahi sessiz kalan Akşener'e ''Teneşir uykusundaki ölü bile bu kadarına dayanmaz, konuşur ama Meral Hanım konuşamıyor.O konuşamayınca partinin ağır toplarından olan Lütfü Türkkan'ı ekrana çıkarıyorlar. O da söylenenlere şöyle okkalı bir cevap vermek yerine "Biz daha yeni bir parti olduğumuz için, acemiliğimize geldi ve bu krizi yönetemedik" demesini çok sert eleştirdi. 

İşte o yazı... 

Türkiye son bir haftayı icraatlarıyla değil de polemikleriyle gündem olan Ekrem İmamoğlu'nun attığı mesajı tartışarak geçirdi.
Meral Hanım'a sordular, "Ne düşünüyorsunuz?" diye, "Arkadaşlarımın hoşuna gitmedi" diye yuvarlak bir cümle kurup medya mensuplarından koşarcasına uzaklaştı.
Gazeteciler ardından koşup, "Sizin hoşunuza gitti mi gitmedi mi onun cevabını verin" diye soramadı hâliyle...
İyi Parti'deki onur sahibi milletvekilleri ve siyasetçiler Ekrem İmamoğlu'na hak ettiği cevabı verdi. İyi Parti'yi destekleyen Yeni Çağ gazetesi ayakta alkışlanacak bir manşetle çıktı.
Hapisteki Selahattin Demirtaş, Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren İyi Partili isimlere "Irkçı faşistler" diye hakaret ediyor.
Meral Akşener dava arkadaşlarına edilen bu büyük hakarete bile cevap veremiyor.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar