GÜNDEM

Süleyman Özışık: Yandaş olmak mı onursuz olmak mı?

"Doğruları konuşunca senin adını yandaş ve yalakaya çıkarıyorlarmış. Şerefsizlik yapınca, ülkene düşman kesilince, iktidara iftiralar atınca da dürüst ve tarafsız gazeteci oluyormuşsun!.."

Süleyman Özışık: Yandaş olmak mı onursuz olmak mı?

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, bugünkü köşesinde "Yandaş olmak mı onursuz olmak mı?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Özışık, ilk fırlatması gerçekleştirilen S-400'ler, şuan Suriye ve Libya'nın yanı sıra Azerbaycan-Ermenistan savaşında da üstünlüklerini kanıtlayan SİHA'lar ile Doğu Akdeniz'deki sondaj faaliyetleri konusunda gazetecilerin tutumlarını eleştirerek, "Doğruları konuşunca senin adını yandaş ve yalakaya çıkarıyorlarmış. Şerefsizlik yapınca, ülkene düşman kesilince, iktidara iftiralar atınca da dürüst ve tarafsız gazeteci oluyormuşsun!.." ifadelerini kullandı:

"Peki siz bunların bugüne kadar bu konuda bir düzeltme, bir özür yazısı yazdığını veya konuştuğunu gördünüz mü?  Görmediniz, göremeyeceksiniz. Çünkü dedim ya bunlar yandaş ve yalaka takımı değil. Demek ki neymiş? Doğruları konuşunca senin adını yandaş ve yalakaya çıkarıyorlarmış. Şerefsizlik yapınca, ülkene düşman kesilince, iktidara iftiralar atınca da dürüst ve tarafsız gazeteci oluyormuşsun!.. Evet, ben bu noktada bunların bahsini ettiği yandaşlığı yapıyorum ve bundan da onur duyuyorum. Çünkü devletinden yana milletinden yana yandaş olmak, onursuz ve şerefsiz olmaktan milyon kat daha iyidir..."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar