GÜNDEM

Süleyman Özışık: PKK'nın ve HDP'nin bitiriliş formülünü devletin kulağına fısıldıyor!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, geçtiğimiz gün Ahmet Hakan'ın sunduğu programa katılarak PKK ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Altan Tan'ın itiraflarını değerlendirdi. Özışık, 'Bana göre Altan Tan, PKK'nın ve HDP'nin bitiriliş formülünü devletin kulağına fısıldıyor bu açıklamalarla...' dedi.

Süleyman Özışık: PKK'nın ve HDP'nin bitiriliş formülünü devletin kulağına fısıldıyor!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, geçtiğimiz gün Ahmet Hakan'ın sunduğu programa katılarak PKK ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Altan Tan'ın itiraflarını değerlendirdi. Özışık, 'Bana göre Altan Tan, PKK'nın ve HDP'nin bitiriliş formülünü devletin kulağına fısıldıyor bu açıklamalarla...' dedi. Süleyman Özışık tüm bunların yanı sıra Ahmet Hakan'a da övgü dolu sözlerde bulunduç Özışık, ''Ahmet Hakan önceki gün son yılların en önemli yayınlarından birine imza attı. Bir dönem HDP içinde siyaset yapan ve fakat aykırı söylemleri nedeniyle dışlanan Altan Tan'ı ekrana çıkararak harika bir iş yaptı'' dedi. 

İşte o yazı...

Ahmet Hakan önceki gün son yılların en önemli yayınlarından birine imza attı. Bir dönem HDP içinde siyaset yapan ve fakat aykırı söylemleri nedeniyle dışlanan Altan Tan'ı ekrana çıkararak harika bir iş yaptı.
Bugün herkes usta gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun Altan Tan ile yaşadığı polemiği ve akabinde ekranı terk etmesini konuşuyor ama bence burası en önemsiz nokta...
Altan Tan gibi konuşmalarıyla hem HDP'nin hem de PKK'nın canını sıkan bir ismi ekrana çıkarmak ciddi bir gazetecilik başarısıydı. Altan Tan'ın yayın sırasında HDP ve PKK hakkında kurduğu bazı cümleler vardı ki Türkiye bu cümleleri daha önce bu kadar açık ve net duymamıştı.
Sizi bilmem ama bana göre bu cümleler 40 yıldır ülkenin başına musallat olan terör belasından kurtulmamız için de önemli ipuçları veriyor.
Şöyle ki...
Ahmet Hakan'ın tabiri caizse âdeta kanırta kanırta sorduğu soruya karşın Altan Tan bugüne kadar hiç duymadığımız üç önemli itirafta bulundu.
Sırasıyla gidersek...

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar