GÜNDEM

Süleyman Özışık Muharrem İnce'nin yapabileceklerini yazdı

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, Muharrem İnce'nin, CHP içinde meydana gelen olayları açıkça dile getirmesini ve hareketten ziyade parti kurması halinde başarılı olabileceğini aksi takdirde Mustafa Sarıgül gibi silinip gideceğini köşesine taşıdı.

Süleyman Özışık Muharrem İnce'nin yapabileceklerini yazdı

Muharrem İnce, dün düzenlediği basın toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi içinde yaşananları ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı sırasında partisinin kendisine destek olmadığını ve yaşanan sıkıntılar nedeniyle Memleket Hareketi'ni başlattıklarını açıkladı.

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık da bugün kaleme aldığı yazısında İnce'nin, dünkü açıklamalarını değerlendirdi. 

Özışık, İnce'nin amacının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olup CHP'nin başına geçmek olduğunu da köşesine ekledi

İşte Süleyman Özışık'ın o yazısı:

CHP yönetimine kazan kaldıran Muharrem İnce beklenen konuşmasını yaptı. Doğrusunu isterseniz ben bile, CHP içinde dönen ayak oyunlarını bu kadar detaylı anlatacağını beklemiyordum.

Kılıçdaroğlu ve ekibinin kendisine seçim kaybettirmek için nasıl entrikalara başvurduğunu tek tek anlattı mesela...

"Ben miting meydanlarındayken benimle çalışma yapan milletvekillerini liste dışı bıraktılar. Teşkilatlara para göndermediler. Seçim kampanyamın yayınlanmaması için televizyonlara baskı yaptılar. Seçim afişlerimi astırmadılar."

Konuşmasının bir yerinde CHP seçmeninin Kılıçdaroğlu ve ekibi tarafından nasıl aptal yerine konduğunu da anlattı.
Dedi ki...

"Seçim gecesi çıkıp konuşmamı istediler. 'Konuşayım da elimizde seçim sonuçlarının gidişatını anlatan bir veri var mı?' diye sordum, olmadığını söylediler. Ama buna rağmen ellerinde veri olmadığı hâlde ekran karşısına geçip, 'Seçim ikinci tura kaldı' diye yalan söylediler."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar