GÜNCEL

Süleyman Özışık muhalefeti yerden yere vurdu! Yerli ve millî olduğuna gerçekten inanıyor musunuz?

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, "Muhalefet ile ihanet arasındaki ince çizgiyi ihlal ediyorsunuz" sözünü kıyaslamalarıyla birbir sıraladı.

Süleyman Özışık muhalefeti yerden yere vurdu! Yerli ve millî olduğuna gerçekten inanıyor musunuz?

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, bugünkü yazısında "Muhalefet ile ihanet arasındaki ince çizgiyi ihlal ediyorsunuz" sözünü yaptığı kıyaslamalarla birbir açıkladı. Özışık şimdiye kadarki Dünya basını ve söz sahibi yöneticileri tarafından yapılan Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamalar ile ülkemizdeki muhalefetin  yapmış olduğu açıklamaları kıyaslayarak, ortaya çıkan durumun bir eleştirel yaklaşımdan çok uzak olduğunu söyleyerek muhalefete yüklendi. 

Özışık, yaptığı kıyaslamaların uzadıkça uzayacağını belirterek, şu soru ile yazısını sonlandırdı: ''Tek soru sorup yazıyı sonlandırayım. Allahınızı severseniz, siz bu muhalefetin yerli ve millî olduğuna gerçekten inanıyor musunuz?''

İşte o yazı...  

Zaman zaman ana muhalefet partisini eleştirirken, "Muhalefet ile ihanet arasındaki ince çizgiyi ihlal ediyorsunuz" diyorum. Bunu dediğim için de CHP'ye oy veren seçmenler tarafından eleştiriliyorum. 
Eleştiriler başım gözüm üstüne elbette ama yazdıklarımda haksız olduğumu düşünmüyorum. 
İzniniz olursa bu noktada bir kıyaslama yapacağım. 
Bu kıyaslamada, dünyanın Türkiye'ye bakışı ile Türkiye'nin içinde olup yanında olmayan muhalefetin ülkesine bakışını örneklerle önünüze koyacağım.
Başlayalım:
Alman Zeitung gazetesi, "Ankara'yı kontrol altına almak giderek zorlaşıyor. Türkiye, izlediği dış politika sayesinde pek yakında tüm Avrupa'yı kıskaca alacak" diye manşet attı.
Aynı tarihlerde bizim muhalefet, "Bizim Akdeniz'de, Suriye'de, Libya'da ne işimiz var" diye açıklama yaptı. 
İsrail İstihbarat Dairesi, "Türkiye 10 yıl içinde Afrika'daki temsilciliklerinin sayısını 4 kata çıkardı. Ankara, her anlamda İsrail'in bölge üzerindeki gücünü tehlikeye sokacak politikalar üretiyor" diye rapor yayınladı.
Aynı tarihlerde bizim muhalefet, "Türkiye'nin Orta Doğu bataklığında, Afrika çöllerinde ne işi var? Milletin parasıyla buralara neden yardım yapıyorsunuz? Neden buralarda yeni temsilcilikler açıyorsunuz? Nedir oradaki planınız?" açıklaması yaptı.
Washington Post gazetesi, "Osmanlı'dan bu yana Türk Ordusu ilk kez bölgesel etki alanını genişletti" manşeti attı.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum