GÜNCEL

Süleyman Özışık: Kokaincinin peşini bırakmamak gerek!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, AK Parti Genel Merkezi'nde büro elemanı olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu hakkında çok sert bir yazı yayınladı. Özışık, 'Kokainci çocuğun bu zenginleşmeyi nasıl sağladığı ve Kastamonu'da hangi ihalelere girdiği belediye kayıtlarına bakılarak ortaya çıkarılmalı...' dedi.

Süleyman Özışık: Kokaincinin peşini bırakmamak gerek!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yer alan ve AKP Genel Merkezi'nde büro çalışanı olduğu duyurulan Kürşat Ayvatoğlu hakkında çok sert bir yazı yayınladı. Özışık, AK Parti'ye seslenerek, 'Bence Ak Parti, partinin içine girdikten sonra böyle bir anda zenginleşen ve fakat gününü AK Parti’ye küfrederek geçiren kim varsa hepsini tek tek takip edip ortaya çıkarmalı' dedi. 

İşte o yazı... 

Araç içinde kokain çeken kişinin AK Parti Genel Merkezi'nde büro elemanı olarak çalıştığı ortaya çıktı.
Görüntüler sosyal medyaya düştüğü andan itibaren tabiri caizse ortalık birbirine girdi. Kendi partilerinde yaşanan onlarca taciz ve tecavüzün üzerini kapatanlar, bir büro personeli üzerinden AK Parti'ye vurmaya çalıştı.
Önce İzmir Milletvekili ve AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu yalanını köpürttüler. Hamza Dağ bu yalana anında cevap verdi.
Ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çekilmiş bir fotoğrafını servis ettiler. Ancak uyuşturucu ile mücadele konusunda efsane işlere imza atan Soylu'nun talimatı ile kokainci kısa zamanda gözaltına alındı.
Sonrasını biliyorsunuz.
Tutuklama ve hapis...

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum