GÜNDEM

Süleyman Özışık: “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” dediler ama bu “yaşatma” kadınlar için değildi!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, ''İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine destek verdi. Özışık, “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” dediler ama bu “yaşatma” kadınlar için değildi. Sapıkları yaşatmak, sapkınlıkları yeşertmek içindi'' diyerek sitem etti.

Süleyman Özışık: “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” dediler ama bu “yaşatma” kadınlar için değildi!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, geçtiğimiz günlerde feshedilen İstanbul Sözleşmesi'nin Türkiye'nin başına bela olduğunu söyleyerek, ''Bakmayın siz birilerinin "Kadına şiddeti engelleyen sözleşme feshedildi" diyerek ortalığı karıştırmasına..."Kadına şiddeti engelliyordu söylemi" işin kılıfı...'' diyerek sitem etti. Özışık sözleşmenin kadına şiddeti engellemesinden çok,  sapıklıkları ve sapkınlıkların yolunu açabileceğini belirtti. 

İşte o yazı... 

Yaklaşık 5-6 ay önce çektiğim bir videoda İstanbul Sözleşmesi'nin Türkiye'nin başına bela olduğunu dile getirmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu soruna el atması gerektiğini söylemiştim.
Sözleşme nihayet bir gece yarısı çöp oldu.
Bakmayın siz birilerinin "Kadına şiddeti engelleyen sözleşme feshedildi" diyerek ortalığı karıştırmasına...
"Kadına şiddeti engelliyordu söylemi" işin kılıfı...
Söz konusu sözleşmenin bugüne kadar kadına şiddet noktasında en ufak bir faydası olmadı. Aksine birkaç yıl içinde Türk aile yapısını darmaduman etmekten başka işe yaramadı.
2010 yılına geri gidip o tarihten itibaren kadına yönelik şiddet rakamlarına lütfen göz atın. Sözleşmenin kadını erkeğe, erkeği kadına düşman getirmekten başka işe yaramadığını ve şiddet olaylarında tam bir patlama yaşandığını göreceksiniz.
"Cinsiyet eşitliği" dayatması altında sapıkların ve sapkınların yolunu alabildiğince açan sözleşme, son 10 yılda LGBT'lilerin bu ülkenin temel sorunu hâline gelmesine neden oldu. 
Dikkatinizi çekerim.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar