POLEMİK

Süleyman Özışık: İnanmadığın Allah belanı vermiş!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu yerden yere vurdu.

Süleyman Özışık: İnanmadığın Allah belanı vermiş!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu yerden yere vurdu.

Süleyman Özışık daha önceki tweetlerinde Allah'a inanmadığını vurguladığını belirttiği, Canan Kaftancıoğlu'nun son zamanlarda Allah'a inançlı biri olarak görünmeye çalıştığını vurguladı.

Kaftancıoğlu'nun geçmişteki paylaşımlarından örnekler veren Süleyman Özışık "Bu kadın o kadar kurnaz ki aklı sıra subliminal mesajlar da veriyor" ifadelerini kullandı..

İşte Süleyman Özışık'ın bugünkü yazısından bir bölüm:

İnanmadığın Allah belanı vermiş!

CHP'nin sorunlu İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu twitter üzerinden Afrin'le ilgili ilginç bir tweet paylaşmış.
Atılan tweette ilginç ayrıntılar var. İzin verirseniz önce o tweeti paylaşayım, sonra üzerine konuşalım.
"Zeytindalı Harekâtı'nda şehit düşen 31 askerimize Allah'tan rahmet; yaralanan 143 askerimize acil şifalar diliyoruz. Ulusumuzun başı sağ olsun" diyor hanımefendi...
Bunun nesi ilginç diyeceksiniz.
İlginçlik şurada...
Bu hanımefendi daha önce, Allah'a inanmadığını açık açık belli eden mesajlar yayınlıyor, daha doğrusu Allah'a "çatmadan" rahat edemiyordu!
Birkaç örnek verecek olursak...
"Ana kuzusu" benzetmesi yaptığı darbeci askerlerin kafasının kesildiğini belirterek, "Tekbir getirip, boğaz keserek mi demokrasiyi getireceksiniz? İnandığınız Allah belanızı versin" diyordu mesela...
Mesela...
"Yüzde 49, alın size bir hafta sonu sevinci daha. Bir Kürt daha öldürüldü. İnandığınız Allah topunuzun belasını versin" diyordu.
Bela okumadığı zamanlarda ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne hakaretler yağdırıyor, "Devletiniz katil değil, seri katildir" diyordu.
Şimdi her ne olmuşsa birdenbire inanmadığı Allah'a inanmaya başlamış! Üstelik inanmadığı Allah'tan ne bekliyor biliyor musunuz?
Türkiye Cumhuriyeti adına "seri katil" olan TSK askerlerine rahmet etmesini bekliyor!
İnanmadığı Allah kendisine öyle bir bela vermiş ki kendi eliyle, kendi diliyle kendini rezil rüsva etmiş.
Firavun, boğulmasına saniyeler kala "Tamam, tamam! Sana inandım, iman ettim" diyerek -hâşâ- Allah'ı kandırmaya çalışmıştı. Kaftancıoğlu da halkın vicdanında boğulacağını anlayınca inanmadığı Allah'ın üzerinden seçmeni kandırmaya çalışıyor.
Bundan daha büyük bela olur mu?
Atılan tweette subliminal bir mesaj da var. "Zeytindalı'nda şehit düşen askerlerimize" demek yerine, "31 askerimize" demeyi tercih ederek şehit sayısını özellikle belirtiyor.

Süleyman Özışık'ın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar