GÜNCEL

Süleyman Özışık 'halk ekmek' tartışmalarına dahil oldu, muhalefeti yerden yere vurdu!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, son günlerde gündemden düşmeyen 'halk ekmek' tartışmalarına dahil oldu. Özışık, CHP'li Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa ucuz ve kaliteli ekmek ulaştırmak istediklerini ve AK Partili belediyelerin buna engel olduğunu söylüyor. Şeref ve haysiyet sahibi hiçbir siyasetçi böyle bir yalana başvurmaz' diyerek ateş püskürdü.

Süleyman Özışık  'halk ekmek' tartışmalarına dahil oldu, muhalefeti yerden yere vurdu!

Son günlerde yaşanılan  'halk ekmek' tartışması gündemden bir türlü düşmüyor. CHP'li Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa ucuz ve kaliteli ekmek ulaştırmak istediklerini ve AK Partili belediyelerin buna engel olduğunu söyleyen muhalefet kanadını, Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık yerden yere vurdu. Özışık, 'Şeref ve haysiyet sahibi hiçbir siyasetçi böyle bir yalana başvurmaz. Ama bunlar bu yalanları toplumun bilinç altına zerk etmeyi şeref ve onur meselesi sayıyor' diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

Yerel seçimlerin üzerinden tamı tamına 25 ay geçti. Dile kolay, tam 760 gün. Peki 760 gün önce büyük vaatlerde bulunan ve pek çok büyük şehir kazanan Millet İttifakı'nın belediye başkanları ne yaptı?
Allah'ın bir kulu çıksın desin ki falanca belediye başkanı filanca icraata imza attı. Büyük icraata gerek yok, şöyle dişe dokunur bir şey söyleseniz, onu da kabul edeceğim.
İstanbul Ankara ve İzmir'de trafik sorununu çözeceklerini söylüyorlardı. Çözeceğiz dedikleri trafik nasıl olduysa şimdi daha beter durumda...
Kentlerin kendi kaynaklarını kullanarak hayatı ucuzlatacaklarını söylemişlerdi. Suya, ekmeğe, trafiğe ve otoparklara yüzde 140'a varan zamlarla karşımıza çıktılar. 
Vatandaşa büyük sosyal kaynaklar aktaracaklarını söylemişlerdi. Ekranlara çıkıp bu sözlerini yerine getirdiklerini de söylüyorlar. Ama mesele resmî denetim raporlarına gelince açıkladıkları rakamın çeyreği kadar yardım dağıtmadıklarını öğreniyoruz.
Liyakat ve ehliyete göre personel alacaklarını söylemişlerdi. On binlerce insanı işsiz bıraktılar, CHP, İYİ Parti ve HDP'li olanları işi almaktan başka bir iş yapmıyorlar.
Hatta bazı yerlerde PKK ile doğrudan ilişkili olanları işe aldıklarını, skandallar patlayınca öğreniyoruz.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum