GÜNDEM

Süleyman Özışık; Gül, Babacan ve Davutoğlu'nu bombaladı! Erdoğan iyilik yaptı kötülük gördü

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun Erdoğan'ın yaptığı iyiliklerin karşılığı olarak kötülük yaptığını yazdı.

Süleyman Özışık; Gül, Babacan ve Davutoğlu'nu bombaladı! Erdoğan iyilik yaptı kötülük gördü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hep iyilik yaptığını ve dost bildikleri tarafından kötülüğe maruz kaldığını yazan Süleyman Özışık, Davutoğlu, Gül ve Babacan'ı sert sözlerle eleştirdi.

İşte o yazı:

Allah aşkına söyler misiniz?

Erdoğan olmasaydı Abdullah Gül'ün bu ülkede Dışişleri Bakanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olması ihtimal dâhilinde miydi? Erdoğan'ın bütün bu önemli makamları sunduğu Abdullah Gül Cumhurbaşkanı iken ne yaptı? Kendisine "Kardeşim" diyen Erdoğan'a Allah'ın bir günü destek olmadı. FETÖ'nün ihanet oyununa âdeta çanak tuttu. Oturtulacak başka makam kalmayınca ve koltuktan inince koşa koşa gidip CHP ile, HDP ile iş birliği yaparak Erdoğan'ın karşısına rakip olarak çıkmak istedi.

Ya ki Ahmet Davutoğlu?

Erdoğan olmasa Ahmet Davutoğlu ismini kaç kişi bilirdi? Önce "Başdanışman oldu, ardından Dışişleri Bakanı. En sonunda da Başbakan. Peki o ne yaptı? Parti içinde paralel parti kurmaya çalıştı. "Reis dönemi bitiyor, Hoca dönemi başlıyor" diyerek perde arkasında oyun çevirdi. Erdoğan'ı "Çankaya'nın Sakini" hâline getirmek istedi. İhanetleri ortaya çıkınca ve Başbakanlıktan azledilince koşup gitti yüzde sıfır bilmem kaç oranında oy alıp alamayacağı tartışılan bir parti kurdu. Şimdi Erdoğan'a ve ailesine yönelik "Namus sırrı" sayılabilecek bilgileri orada burada konuşmakla meşgul oluyor.

Ve Ali Babacan...

Sokakta görseniz selam verme gereği duymazdınız. Erdoğan elinden tutup ülkenin kasasını teslim etti. O sırada herkes "Bebecan" diye dalga geçiyordu. Erdoğan sayesinde 13 yıl boyunca ekonominin dümenine oturdu. 13 yılın sonunda oturtulduğu makam elinden alınınca o da koşa koşa gitti kendi çapında bir parti kurdu. Şimdi, bir zamanlar kendisiyle dalga geçenlere yaranmaya çalışıyor. Önceki gün Halk TV'de izledim. Hiç utanmadan, hiç sıkılmadan ne dedi biliyor musunuz?

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum