GÜNCEL

Süleyman Özışık, FETÖ'yle mücadele kapsamında yaşananları tek tek yazıp, sitem etti!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, FETÖ'yle mücadele kapsamında yaşanılan süreci kaleme aldı. Özışık, Hani bugün olanlara şaşırıp, "Bir zamanlar Erdoğan'ı yere göğe sığdıramayanlar nasıl oldu da böyle savruldu?" diye soruyorsunuz ya...Cevabı çok basit...Makam sevdasından dolayı'' diyerek Erdoğan'ı FETÖ'yle mücadele sürecinde yalnız bırakanlara tepki gösterdi.

Süleyman Özışık, FETÖ'yle mücadele kapsamında yaşananları tek tek yazıp, sitem etti!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık bugünkü yazısında FETÖ ile mücadele kapsamında yaşanılan süreci kaleme aldı. Özışık bazı kişilerin makam sevdasından dolayı Erdoğan'ın yanından savrulduklarını, ''Hani bugün olanlara şaşırıp, bir zamanlar Erdoğan'ı yere göğe sığdıramayanlar nasıl oldu da böyle savruldu?" diye soruyorsunuz ya...Cevabı çok basit...Makam sevdasından dolayı'' sözleriyle dile getirdi. Özışık aynı zamanda, bugün makamları ellerinden giden kişilerin Erdoğan'ın karşısında yer aldığını belirterek, ''Bilge adamlar boşuna dememiş, "En ağır darbe yakından gelir" diye...Bu söz sanki Erdoğan için söylenmiş...'' sözleriyle sitem etti. 

İşte o yazı... 

akvimler, 2013 yılının aralık ayının son günlerini gösteriyordu. Çevreci eylemcilerin çadırlarının yakılması suretiyle bir ayaklanma başlatmayı hedefleyen FETÖ, amacına ulaşamamıştı.
Henüz açıktan düşmanlık etmedikleri günlerdi.
Perde arkasında olayları körüklüyor, ama iş kendilerinden çıkmamış gibi görünsün istiyorlardı. 
İlk kez açıktan düşmanlık göstermeye karar verdiler. Dönemin Başbakanı Erdoğan'dan randevu istediler. 
Tek amaçları vardı…
O da dershanelerin kapatılmaması...
Bekledikleri randevuyu alıp Erdoğan'la makamında buluştular. Dershanelerin kapatılmaması için gösterdikleri bütün çaba Erdoğan'dan geri dönünce içlerinden biri pandoranın kutusunu açtı, "Kabinenizde yolsuzluk işlerine bulaşan bazı bakanlar var. Para trafiği, ses kayıtları, kirli ilişkiler dâhil bütün belgeler elimizde" dedi. 
Erdoğan tereddüt etmeden, "İsimlerini bana verin derhâl gerekeni yapayım" dedi. 

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar