GÜNDEM

Süleyman Özışık, Erdoğan'ı tehdit eden Rıfat Serdaroğlu'na ateş püskürdü sizi cehennemin kapılarına kadar kovmayan...

Türkiye Gazetesi yazar Süleyman Özışık, geçtiğimiz gün Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu,'nun katıldığı canlı yayında Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etmesine ateş püskürdü. Özışık, ''En ufak bir hareketinizde sizi cehennemin kapılarına kadar kovmayan namerttir'' dedi.

Süleyman Özışık, Erdoğan'ı tehdit eden Rıfat Serdaroğlu'na ateş püskürdü sizi cehennemin kapılarına kadar kovmayan...

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, geçtiğimiz günlerde bir  canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit ederek haddini aşan ifadelerde bulunan Rıfat Serdaroğlu'nu yerden yere vurdu. Özışık, ''Ağzından salyalar akıtarak konuşan bu ucubeye şunu söylemek istiyorum.Bizim de bir hayalimiz var. Böyle bir şeye girişirsiniz diye hayal kurup duruyoruz.Daha önce de söylediğimi tekrar ederek kapatayım.Bu millet Erdoğan’ı seçerek görevini tamamlamadı. Erdoğan’ı size karşı korumak da bu ülke insanının namus görevidir.Deneyebilirseniz deneyin.Ama unutmayın.En ufak bir hareketinizde sizi cehennemin kapılarına kadar kovmayan namerttir'' dedi. 

Süleyman Özışık öte yandan, Rektör Melih Bulu'yu istemeyenler tarafından başlayan eylemler hakkında da çağrıda bulundu. Özışık, ''Boğaziçi öğrencisi ve akademisyenlerine de şunu söylemek isterim.Sınır ihlali yapmadığınız sürece rektör atamasına tepki göstermeniz sizin en doğal, en tabii hakkınızdır. 
Burada başrolde siz varsınız ve maalesef birileri sizi tezgâhladıkları oyunda figüran olarak kullanmak istiyor. Lütfen bu hakkınızı birilerinin, hele hele siyasi parti temsilcilerinin ve illegal örgütlerin provoke etmesine izin vermeyin'' dedi.

İşte o yazı...

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne Melih Bulu'nun atanmasının ardından başlayan protesto süreci tehlikeli bir hâle dönüşmeye başladı.
Belli bir grup önce Allah'ın dokunulmaz kıldığı Kâbe üzerinden provokasyon denedi. Ardından bu provokasyonu ortaya çıkaran öğrenciler fişlendi ve tehdit edildi. 
Önceki gün ise CHP, HDP, İyi Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisi tarafından desteklenen eylemciler, rektörlük binasını işgal etmeye kalktı.
Polis tarafından gözaltına alınan 108 kişiden sadece 7'sinin öğrenci olduğu ortaya çıktı.
Anlamayanlar için tekrarlamakta yarar var.
Bir üniversitenin rektörlük binasını işgal etmeye çalışan 108 kişiden sadece 7 tanesi öğrenci. Gerisi ne idüğü belirsiz karanlık tipler.
Bu karanlık tiplerin belli bir kesiminin daha eylemin başlangıç aşamasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından bölgeye sürüldüğünü anlatmıştım.
Hatta anlatmakla yetinmemiş, Canan Kaftancıoğlu'nun "Boğaziçi Destek Grubu" ismiyle kurulan bir WhatsApp grubunda eylemcilere talimat verdiğini de belgelemiştim.
Aslında benim veya bir başkasının yazmasına, bir şeyleri ispat etmesine de pek gerek yok.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar