GÜNDEM

Süleyman Özışık: Devleti silahla tehdit ediyorlardı, şimdi şantajla tehdit etmeye çalışıyorlar!

Hadi Özışık'ın sunduğu ''Perde Arkası'' programına konuk olan Süleyman Özışık, HDP'li Pervin Buldan'ın ''çözüm sürecinde bize vadettiklerinizi açıklamazsak namerdiz!'' söyleminin, toplumun kafasını karıştırıp devleti şantajla tehdit etmeye yönelik bir propaganda malzemesi olduğunu ifade etti.

'Perde Arkası' programına konuk olan Süleyman Özışık, HDP'li Pervin Buldan'ın ''çözüm sürecinde bize vaad ettiklerinizi açıklamazsak namertiz!'' sözünün hatırlatılması üzerine, devletin silahla tedit edilirken şimdi ise şantajla tehdit edildiğini belirtti. Özışık, Süleyman Soylu'nun kendisini arayıp tehdit ettiğini söyleyen Pervin Buldan için, yalan siyasetle insanların aklını karıştırmaya çalıştığını söyledi.

Süleyman Özışık, çözüm sürecinde AK Parti'nin herşeyi açık olarak toplumun gözü önünde yaptığını belirtirken, buna rağmen kapalı kapılar ardında vaad edilenleri açıklarız şeklindeki söylemin toplumda kafa karşıklığı yaratacağını söyledi. Özışık, bu yalan söyleme inanların toplum arasından çıkabileceğine ve Pervin Buldan'ın bunu bildiği için propaganda malzemesi çıkarmaya çalıştığını ifade etti. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar