GÜNDEM

Süleyman Özışık: CHP’nin yapamadığı kötülüğü bizimkiler yaptı!

İstanbul Sözleşmesi ile ilgili toplumun farklı kesimlerinden açıklamalar gelmeye devam ederken; Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık da bugünkü köşesinde Yeni Akit ve Yeni Şafak yazarlarından bazılarının söylemlerine dikkat çekip birilerinin sanki İstanbul Sözleşmesi üzerinden hesap görmeye çalıştıklarını belirtti.

Süleyman Özışık: CHP’nin yapamadığı kötülüğü bizimkiler yaptı!

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, bugün kaleme aldığı yazısında son günlerin en çok konuşulan konularından olan İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yapılan açıklamalara değindi.

Özışık, Yeni Akit ve Yeni Şafak yazarlarından bazılarının sözleşme ile ilgili açıklama yaparken kullandıkları ifadelerin yanlışlığına değinerek, meselenin sözleşme değil de sözleşme üzerinden başka hesaplar görmeye çalışma olduğunu da köşesine ekledi.

İşte Süleyman Özışık'ın o yazısı:

CHP'li tayfa Kemal Kılıçdaroğlu'nun çeşme açılışı yapmasını 15 gün, Ekrem İmamoğlu'nun Fatih Sultan Mehmed'e ait çakma tabloya 6 trilyon vermesini bir ay konuştu.
Hem de bir başarı hikâyesi olarak.
Peki biz ne yaptık?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayasofya'yı 86 yıl sonra yeniden ibadete açmasını hepi topu bir hafta konuşamadık. Dünya, tarihe geçen bu olayı hâlâ konuşuyor ama biz bu muazzam mutluluğu bir hafta yaşayamadık.
İçimizde olup, kahır zamanlarımızda yanımızda olamayanlar sayesinde oldu bu. Belki şu sözlerim ağır kaçacak ama söylemekten geri durmayacağım. 
CHP, dünyayı ayağa kaldıran bu muazzam başarı hikâyesini perdelemek için elinden geleni yaptı ama başarılı olamadı. Ama onların yapamadığını bizimkiler bir çırpıda yapıverdi. 
Son günlerde dikkat ediyorum.
Hepimizin itiraz noktası hâline gelen İstanbul Sözleşmesi üzerinden bir fırtına koparılıyor. 
Yazılan yazıları, kullanılan cümleleri, okuyorum. Bakıyorum ki yok, dert İstanbul Sözleşmesi falan değil. Birileri İstanbul Sözleşmesi üzerinden sanki başka şeylerin hesabını görmeye çalışıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum