GÜNCEL

Süleyman Özışık: Bildiriyi bazı gazeteciler mi yazdı?

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, muhalif medyaya yüklendi. Muhalif medyanın emekli amiraller bildirisini savunmasından kuşkulandığını belirten Özışık, 'Acaba diyorum... Acaba aranızdan birileri bu bildiriyi onlar için kaleme almış olabilir mi?' diyerek dikkat çeken bir çıkış gösterdi.

Süleyman Özışık: Bildiriyi bazı gazeteciler mi yazdı?

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, muhalif medyaya yüklendi. Muhalif medyanın emekli amiraller bildirisini savunmasından kuşkulandığını belirten Özışık, 'Acaba diyorum... Acaba aranızdan birileri bu bildiriyi onlar için kaleme almış olabilir mi?' Yani, "Adamların başını yaktık, bari yardım edelim" dercesine çırpınıyorsunuz da...Şüphelenmemek elde değil vallahi...' diyerek akıllarda soru işareti bırakan bir çıkışta bulundu. 

İşte o yazı... 

104 emekli amiralin yayınladığı bildiriyle ilgili tartışmanın seyri her geçen gün başka şekil alıyor.
Düne kadar emekli amiralleri ve yayınlanan darbe imalı bildiriyi masumlaştırmak isteyen muhalif siyasetçiler ve gazeteciler ne diyordu?
"Bu ülkenin birliği ve dirliği için endişelenen 104 emekli amiral, bir kişinin kendilerine WhatsApp üzerinden gönderdiği metni okuyarak imzalamış. Bahsi geçen amiraller birbirlerini görmemişler, konuşmamışlar, metni ortak olarak hazırlamamışlar" diyordu. 
Sonra bu yalan balonunu yine kendileri patlattı. Yılmaz Özdil isimli Atatürk tüccarı yazar köşe yazısında detaylarıyla anlattı:
"Bildiriye imza atan bazı amirallerimizle görüştüm. Metnin üzerinde bir hafta kadar çalışmışlar" dedi.
Peki muhalifler bir haftadır emekli amiralleri temize çıkarmak için ne diyordu:
"El insaf efendim, el insaf. Bu bildirinin neresinde darbe iması var" diyordu.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar