GÜNDEM

Süleyman Özışık: Biden da Erdoğan karşısında siyasi mevta olacak

Türkiye yazarı Süleyman Özışık, "Bugüne kadar Erdoğan'la uğraşan pek çok dünya lideri oldu. Yakın zamanda Biden'in da Erdoğan karşısında siyasi mevta olduğunu hepimiz göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Süleyman Özışık: Biden da Erdoğan karşısında siyasi mevta olacak

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, ABD seçimleri Joe Biden lehine sonuçlanmasını bugünkü köşesine taşıdı. Özışık,"Bugüne kadar Erdoğan'la uğraşan pek çok dünya lideri oldu. Yakın zamanda Biden'in da Erdoğan karşısında siyasi mevta olduğunu hepimiz göreceğiz" diyerek, bunun uzun sürmeyeceğini söyledi ve muhalefeti uyardı:

Şayet muhalefet Biden’ın gelişiyle güçleneceğini düşünüyorsa, benden uyarması. Yine ve yeniden çok büyük hayal karıklığı yaşayacaklar. Hele hele kazandığı netleşmeden Biden’ı kutlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu… Bugüne kadar Azerbaycan’ın Karabağ bölgesindeki zaferiyle ilgili tek bir kelime etmeyen birinin Biden’ı can havliyle kutlaması, bayramlık çocuklar gibi sevinmesi boşuna değil.
“Biden bizi destekler, biz de iktidara geliriz” diye hayal kuruyorsa, o hayali kâbusa çevirecek millet ne yapacağını iyi bilir. Bu millet yerli adamı, millî adamı seçmesini bilir, bunu bildiğini bir kez daha gösterecek.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar