GÜNDEM

Süleyman Özışık: Başaracak ve İstanbul'u geri alacaksınız. Çünkü mücahitlerin, militanlar karşısında kaybettiği görülmemiştir!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, bugünkü yazısında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'ye seslendi. Özışık, ''Size inanıyoruz.Başaracak ve İstanbul'u geri alacaksınız.Çünkü mücahitlerin, militanlar karşısında kaybettiği görülmemiştir!'' dedi.

Süleyman Özışık: Başaracak ve İstanbul'u geri alacaksınız. Çünkü mücahitlerin, militanlar karşısında kaybettiği görülmemiştir!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık bugünkü yazısında, yeni Ak Parti İl Başkanı olan Osman Nuri Kabaktepe'ye seslendi. Özışık, ''Sayın Kabaktepe...
15 Temmuz gecesi şehadetle savunulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin önünde 31 Mart seçim gecesi havaya kalkan bira kutuları var ya...
O bira kutuları AK Partililerin yüreğindeki dinmeyen sızıdır'' dedi. Özışık bunu yanı sıra ''Yaptığınız konuşmalara bakarak, davasına inanan herkes adına şunu gönül rahatlığıyla söylemek isterim. Evet, size inanıyoruz.Başaracak ve İstanbul'u geri alacaksınız.Çünkü mücahitlerin, militanlar karşısında kaybettiği görülmemiştir! diye seslenerek kendisine destek verdiğini belirtti. 

İşte o yazı... 

Zaman zaman karşılıklı tartışma yaşadığım kişilere, "AK Parti bir siyasi parti değil, bir dava hareketidir" dediğimde, "Neymiş o dava, anlatsan da biz de bilsek" şeklinde alaycı sorulara maruz kaldığım oluyor.
Sorunun sahiplerine dilim döndüğünce anlattım, bir kez de buradan anlatayım.
100 yıllık ömrünün sonunda evlat sahibi olup ve fakat gelen ilahi emir üzerine o evladının boynuna hançer sallayan Hazreti İbrahim'in sarsılmaz davasıdır bizim davamız.
Hira'da "İkra" ile başlayan Allah kelamını her türlü zulme ve baskıya rağmen dünyaya duyuran Muttalip'in yetiminin davasıdır bizim davamız. 
"Kureyşliler size karşı bir ordu toplamışlar, onlardan korkun" dediklerinde hep bir ağızdan, "Hasbünallahü ve ni'mel vekîl. Bize Allah yeter, o ne güzel vekildir" diyen "sahabeyi kiram"ın imanıdır bizim davamız.

Yazını devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar