GÜNCEL

Süleyman Özışık ateş püskürdü: "Müstahaktır, oh olsun" demek istiyorum!

Türkiye gazetesi gazetesi yazarı Süleyman Özışık, Erkan Oğur, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la türkü söylemesinin ardından mahallesi tarafından lince uygulamasına sitem etti. Özışık bunun yanı sıra 'Bu ülkede millî ve manevi değerlere önem veren sanatçıların köküne kıran mı girdi ki sen gidip bula bula Erkan Oğur'la birlikte düet yapıyorsun?' diyerek İbrahim Kalın'ı hedef aldı.

Süleyman Özışık ateş püskürdü:  "Müstahaktır, oh olsun" demek istiyorum!

Türkiye gazetesi gazetesi yazarı Süleyman Özışık, Erkan Oğur, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la türki söylemesinin ardından mahallesi tarafından lince uygulamasına sitem etti. Özışık bunun yanı sıra 'Bu ülkede millî ve manevi değerlere önem veren sanatçıların köküne kıran mı girdi ki sen gidip bula bula Erkan Oğur'la birlikte düet yapıyorsun?' diyerek İbrahim Kalın'a sitem etti. 

Özışık, 'Nedir bu karşı mahalleye yaranma ve şirin görünme çabası gerçekten anlamıyorum.Aslında şöyle avazım çıktığı kadar bağırarak, "Müstahaktır, oh olsun" demek istiyorum. Ama içim el vermediği için sadece “Ders çıkarmayan bize yazıklar olsun” diyebiliyorum' diyerek ateş püskürdü. 

İşte o yazı... 

Ses sanatçısı Erkan Oğur, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a bir türküde eşlik ettiği gerekçesiyle kendi mahallesinin gazabına uğradı!
Önceki gün okudum.
Erkan Oğur gelen eleştiriler konusunda ne düşündüğü sorulunca şu cevabı vermiş:
"İçimin bir köşesi cız etmişti, benim ne işim var diye. Belki benim de hatam olmuş olabilir, böyle bir şeyi kabul etmek. Ben sadece müzik tarafına baktığım için çalmakta pek sorun görmedim. İnsanlar başka taraflara çektiler. Beni tanımadıkları için. Ben bugünkü iktidarı, hükûmeti politikaları nedeniyle tasvip eden biri değilim."
Bir sanatçı; sanatçı kişiliğini ve sanatçı duruşunu ancak böyle bir açıklamayla ayaklar altına alabilirdi doğrusu...
Ama ben yine de suçu Erkan Oğur'da görmüyorum. Asıl suçlu, millî ve manevi değerlerimize küfredenleri alıp başımıza taç yapanlardadır kardeşim!..
Yani hiç kimse kusura bakmasın. Bu ülkede millî ve manevi değerlere önem veren sanatçıların köküne kıran mı girdi ki sen gidip bula bula Erkan Oğur'la birlikte düet yapıyorsun?

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum