GÜNCEL

Süleyman Özışık, Ahmet Davutoğlu'na ve Ali Babacan'a ateş püskürdü!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a demediğini bırakmadı. Özışık, 'geçmişlerini unutmuşuz gibi bize ahlak ve erdem satmaya çalışmaları kabak tadı vermeye başladı' diyerek sitem etti.

Süleyman Özışık, Ahmet Davutoğlu'na ve Ali Babacan'a ateş püskürdü!

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık bugünkü yazısında  Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a ateş püskürdü. Özışık, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacna için 'geçmişlerini unutmuşuz gibi bize ahlak ve erdem satmaya çalışmaları kabak tadı vermeye başladı' diyerek hem sitemde bulundu hem de 'Hani bilin de ona göre oy verin!' diyerek uyardı. 

İşte o yazı... 

AK Parti'den ayrılan Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu'nun geçmişlerini unutmuşuz gibi bize ahlak ve erdem satmaya çalışmaları kabak tadı vermeye başladı.
Ahmet Hoca, geçtiğimiz günlerde Gara'da 13 vatandaşımızın PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmesi sonrası ettiği sözleri biliyorsunuz.
Daha önce "Erdoğan ve ailesi hakkında benim ağzımdan kem söz çıkmayacak" diyen Beyefendi, sırf Erdoğan'a laf çakmak için döndü, "Halk feryat ediyor. Şimdi bu feryat içinde Cumhurbaşkanının yeni bir müjdeye ihtiyacı vardı. Sonuç olarak hatalarla dolu bir operasyon yapıldı" dedi iyi mi?
Kimse de dönüp, "Yahu sen Batılı dostlarından aldığın bilgiyle Suriye politikasını yanlış yönettin ve Türkiye'ye ağır bedeller ödettin. Senin konuşmaya hakkın var mı?" demedi.
Millete siyasi ahlaktan bahsedeceksin, dönüp il teşkilatını kaçak binaya taşımaya çalışacaksın. 
Millete erdemin faziletlerinden bahsedeceksin, dönüp Şehit Üniversitesi üzerinden devletin hem arazisine hem de sana verdiği banka kredisine çökmeye çalışacaksın.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar