GÜNDEM

Şu günlerde en gerekli olan şey! Bizi güldürenler nerede?

Koronavirüs nedeni ile evlerimize kapanmış durumdayız ve henüz ne zaman normal hayatımıza döneceğimizi ise bilmiyoruz. Böyle zamanlarda neşelenmenin, gülmenin kişisel ve toplumsal bağışıklık koordinasyonunun da en önemli belirleyicilerinden biri olduğunu söyleyen Hürriyet başyazarı Osman Müftüoğlu, ünlü komedyenlere seslendi.

Şu günlerde en gerekli olan şey! Bizi güldürenler nerede?

Uzayan karantina günleri belirsizlik yüklü...Böyle zamanlarda neşelenmenin mühim olduğuna dikkat çeken Osman Müftüoğlu, "Neredesiniz siz ey o güzel ve gülen insanlar! "diyerek ünlülere seslendi. Osman Hoca, "Onların katılacağı TV programları emin olun ki o avuç avuç yuttuğumuz vitaminlerden bize çok daha fazla bağışıklık desteği sağlayacaktır." dedi.

BİZİ GÜLDÜRENLER NEREDE

Bu bir toplumsal savaş. Savaşın ön cephesinde de doğal olarak sağlıkçılar var. Allah için hepsi görevlerini fazlasıyla yapıyorlar. Sadece alkışlanmaya değil çok daha fazlasına layıklar ama bana sorarsanız mühim bir eksiğimiz var. Uzayan karantina günleri belirsizlik yüklü. İşte tam da böyle zamanlarda neşelenmek, gülmek, kişisel bağışıklık sisteminin de toplumsal bağışıklık koordinasyonunun da en önemli belirleyicilerinden biri. Peki bu görevi kimler üstlenmeli? Benim de sizin gibi aklıma ilk gelen isimler şunlar oldu:


Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Demet Akbağ, Ata Demirer, Ezgi Mola,Gupse Özay, Şahan Gökbakar...

Sorum şu: Neredesiniz siz ey o güzel ve gülen insanlar! Onların katılacağı TV programları emin olun ki o avuç avuç yuttuğumuz vitaminlerden bize çok daha fazla bağışıklık desteği sağlayacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum