GÜNDEM

"Şu an dünyada yapılabilecek en iyi şey 'sıkılmak'"

"Jet Sosyete" dizisi ekibi, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunmak amacıyla setleri durdururken, izleyicilere "Evde kal" çağrısı yaptı.

"Şu an dünyada yapılabilecek en iyi şey 'sıkılmak'"

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel ile oyuncular Cengiz Bozkurt ile Hasibe Eren, hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından "Hayat Eve Sığar" sloganıyla yapılan "Evde kal" çağrısına destek verdi.

Birsel, tüm dünyayı etkisi altına alan hastalıktan korunmak için evde kalmanın önemine dikkati çekerek, "Tabii ki evdeyiz. 'Ben evde sıkılıyorum' diyenleri de çok anlamıyorum. Tabii ki sıkılıyoruz ama bence şu an dünyada yapılabilecek en iyi şey sıkılmak. Evde kalalım, sıkılalım. Ne olacak biraz sıkıntıdır, geçer. Şu an evde kalamayanlara büyük bir destek lazım esasen. Kelle koltukta çalışanlara, iş yerlerinde, fabrikalarda, ofislerde evine ekmek götürmek için çalışmak mecburiyetinde olanlar bence esas zor durumda. Yoksa evdeysen, imkanların tamamsa, karnın tok, sırtın pekse; sıkılma, yapacak bir şey bul. Güvendesin, hastalanmayacaksın evde kaldığın için. Oh, ne kadar güzel. Televizyonunu seyret, kitabını oku ne istiyorsan yap, sıkılma. Sıkılanlara, 'Sıkılma!' demek istiyorum ben. İmkanı olan herkes evde kalsın, evde kalalım, evde oturalım. Evin tadını çıkaralım, bunu çok verimli bir döneme dönüştürebiliriz diye düşünüyorum." dedi.

"SETLERİN ACİLEN DURMASI LAZIM"

Halen çalışmaları devam eden setlerin olduğuna işaret eden Birsel, "Şu an bence bütün setlerin acilen durması lazım. Hala durmamış birkaç set var. Set ortamı biraz diğer çalışma ortamlarından farklı bu anlamda. Bir odanın içerisinde herkes birbirine çok yakın çalışıyor. Tabii aslında bütün işlerin durması lazım ama setlerin kesinlikle durması gerek. Biz zaten seti en erken durduran ekiplerden biriyiz." ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar