TV HABER

Star'dan yeni program! Hangi ünlü isimler sunacak?

Star'da yeni bir program başlıyor. Nilüfer Batur ve Ender Saraç’ın sunumuyla hafta içi hergün ekrana gelecek yeni programda, sağlıklı bilgiler ve özel yemek tariflerine yer verilecek.

Star'dan yeni program! Hangi ünlü isimler sunacak?

Daha önce birçok kanalda program yapan Dr. Ender Saraç ile Beyaz TV ve atv ekranlarında program sunan Nilüfer Batur, yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Daha önce TNT ekranlarında birlikte program sunan Saraç ve Batur, yıllar sonra tekrar birlikte izleyici karşısına çıkacak. Star TV ekranlarında başlayacak olan programın ismi, yayın saati ve yayın günü henüz netlik kazanmazken, yakın bir tarihte açıklanacağı belirtildi.

Hafta içi her gün yayınlanması planlanan programda konusunda uzman konuklar, kalp ve damar hastalıkları, sağlıklı beslenme, obezite, tansiyon, şeker, ruhsal problemler, şifalı bitkiler ve özel kürler, kansızlık ve daha pek çok hastalığın nedenleri ve çözüm önerileri ele alınacak. Hafif ve lezzetli yemek tariflerinin de yer alacağı programın yayın süresi ise, doksan dakika olması planlanıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar