KULİS

Star'da Sadullah Ergin depremi! Cem Küçük çizik mi yedi?

Cem Küçük'ün bir konferansta 17-25 Aralık'la ilgili sözleri hem medyada hem de siyasette büyük yankı uyandırdı. Cem Küçük'ün Erdoğan'dan çizik yediği iddia edildi.

Star'da Sadullah Ergin depremi! Cem Küçük çizik mi yedi?
GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER)- Özellikle medyadaki isimleri hedef göstermesiyle tanınan Cem Küçük, son yaptığı açıklamalar iki gündür medya gündeminde. 

Sadullah Ergin, Cem Küçük'ün 17 Aralık gecesi yaşananlarla ilgili iddialarını yalanladı. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrilmişti, ne diyeceği merak ediliyordu.
Erdoğan konuşmadı ama Cem Küçük'ü uçağına almayarak çok şey söyledi.

Cem Küçük'ün Ersoy Dede ile ilgili birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arabistan gezisine katılması planlanmıştı. Listede ismi olmasına rağmen Cem Küçük uçağa bindirilmedi ama Ersoy Dede Arabistan'da Erdoğan'la birlikte. Telefonla ulaşmaya çalıştığımız Cem Küçük, telefonlarına cevap vermedi.

Star'daki akibeti ise ne olacak henüz bilinmiyor.  

Uzunca bir süredir AK Parti'ye gazetecileri de hedef yapan Cem Küçük'le ilgili içeride bir rahatsızlık olduğu biliniyordu. Kulislerde Cem Küçük'ün Samsun'da yaptığı açıklamaların bardağı taşıran son damla olduğu söyleniyor. 

Cem Küçük Samsun'da şunları söylemişti:

"4 bakan ile ilgili rüşvet ve yolsuzluk iddiaları çıktı. Bana göre yolsuzluk yoktu. Bana göre değil, savcıya göre de yoktu. Yolsuzluk, devletin parasını alırsın hiçbir iş yapmazsın, cebine atarsın, bu yolsuzluktur. Rüşvet öyle değil. Rüşvet bir iş yaparsın, işin karşılığını alırsın. Bunun karşılığında da rüşvet alırsın. Bana sorarsanız 4 bakan ile ilgili rüşvet kısmı doğru. Zaten doğru olmazsa Erdoğan onları herhalde görevden almazdı." 

SADULLAH ERGİN VE ERDOĞAN'LA İLGİLİ İDDİALAR:

"19 Aralık akşamı (doğrusu 17 Aralık akşamı) Sadullah Ergin ortalıkta yoktu. Gece 23:00 gibi polisler eşliğinde Başbakan'ın önüne getirildi. "

Erdoğan "Bu yasaların değişmesi lazım, yani HSYK'nın değişmesi lazım, tedbir almamız lazım. Polislerde bazı değişiklikler yapmamız lazım. Bunları hazırla Meclis'e getir" dedi.
Sadullah Ergin şöyle cevap verdi:  "Sayın Başbakanım ben bu söylediklerinizi yapamam, siz beni görevden alın. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığım söz konusu, siz beni Hatay'a gönderin. Ya istifa ederim ya da beni görevden alın" 

Sadullah Ergin yaptığı yazılı açıklama ile Cem Küçük'ün iddialarını yalanlamış, "iftira" demişti. 


İŞTE CEM KÜÇÜK'ÜN O SÖZLERİ 

ÇOK OKUNANLAR