MEDYA KÖŞESİ

Star yazarından Acun ve O Ses Türkiye jürisine öneri!

Yaşadıkları köyde 'O Ses Türkiye'yi kendi imkanlarıyla canlandıran çocuklar, Acun Ilıcalı’nın ilgisini çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabından çocukların videosunu paylaşan Acun Ilıcalı, "İlk işim sizi bulmak olacak" notunu düştü.

Star yazarından Acun ve O Ses Türkiye jürisine öneri!

"Acun muhteşem bir iş yapmış olacaksın" diyen Star yazarı Ersoy Dede, ekibe öneride bulundu. Dede, "Keşke bütün jüri toplanıp o çocukların köyüne gitse, bir sabah kahvaltısında bir araya gelseler. Keşke o çocukları alıp İstanbul’a getirseler. Güzel bir haftasonu gezisinden sonra o sahne ışıklarının altında gerçek bir stüdyoda bir özel program çekseler" dedi.

O çocukları o sahne ışıklarının altında ışıldarken görmek istiyoruz

Yaşadıkları köyde 'O Ses Türkiye' yarışmasını kendi imkanlarıyla canlandıran çocukları izlediniz mi?.. Plastik sandalyede yarışmacıya arkası dönük olan çocuk, önündeki domatese bastığında iki arkadaşı gelip sandalyesini yarışmacıya doğru çeviriyor. Kayalıklara yayılmış izleyiciler de alkışlarıyla destek veriyor.. Muazzam, muhteşem.. Acun Ilıcalı da fark etmiş çocukları ve Instagram hesabından ‘sizi bulacağım’ mesajı paylaşmış. Acun muhteşem bir iş yapmış olacaksın. Keşke bütün jüri toplanıp o çocukların köyüne gitse, bir sabah kahvaltısında bir araya gelseler. Keşke o çocukları alıp İstanbul’a getirseler. Güzel bir haftasonu gezisinden sonra o sahne ışıklarının altında gerçek bir stüdyoda bir özel program çekseler. Tam da Acun’a yakışan bir iş olur bence.. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar