GÜNDEM

Star yazarı Fadime Özkan'dan Fehmi Koru'ya itiraz

Star yazarı Fadime Özkan, “Bizi deprem bile birleştiremedi” diyen Fehmi Koru'ya itiraz etti. Özkan bazı isimlere rağmen kimsenin Elazığ'daki depremzedelere yardıma koşmaktan vazgeçmediğini ifade etti.

Star yazarı Fadime Özkan'dan Fehmi Koru'ya itiraz

Gazeteci Fehmi Koru'nun 'deprem bizi birleştirmedi' sözlerine Star yazarı Fadime Özkan'dan cevap geldi. Koru'nun sözlerine katılmadığını belirten Özkan, paylaşımları ve sözleri ile kamuoyunda tepki çeken isimler dışında herkesin Elazığ için seferber olduğunu söyledi. Özkan, "99 depreminde enkaz eşeleyip değerli eşyaları çalan, altın bilezik için kadınların kollarını kesen ölü soyuculardan ahlaken ne farkı var bunların!" diye yazdı.

FEHMİ KORU YANILIYOR

“Bizi deprem bile birleştiremedi” demiş. Katılmıyorum. İlk iki gün Selçuk Özdağ, Berna Laçin, Sevan Nişanyan gibi toplumu kendi hesaplarına ve irtifalarına çekmeye çalışan fırsatçılara rağmen kimse duadan, umuttan, yardıma koşmaktan vazgeçmedi. Eli gözü Elazığ’da kardeşlerindeydi. Olması gerektiği gibi CHP’li belediyelerin de diğer yardım ekiplerinin arasına katılmasına sevindi.

Ama herkes can derdindeyken bozgunculuk çıkarmak, provakatörlük yapmak ne yaygın, ne sağlıklı bir davranış.

Bırakın yaptıklarının bir bedeli olsun. 99 depreminde enkaz eşeleyip değerli eşyaları çalan, altın bilezik için kadınların kollarını kesen ölü soyuculardan ahlaken ne farkı var bunların!

Fikri, siyasi bir ayrışma da değil ayrıca bu. Ahlaki bir ayrışma. Karıştırmayalım.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum