MEDYA KÖŞESİ

Star yazarı 'Adnancıları' fena ti'ye aldı: İtiraf ediyorum bu arkadaşlarla yaptık

Star yazarı Ersoy Dede, Adnan Oktar grubuna yönelik operasyona ilişkin yazdıklarından sonra örgütün firari takımının çıldırdığını ve kendisine saydırdığını söyledi.

Star yazarı 'Adnancıları' fena ti'ye aldı: İtiraf ediyorum bu arkadaşlarla yaptık

Adnan Oktar örgütünün firari takımının kendisi için “.. İngiliz derin devletinin bu ülkede yaptığı operasyonları neden perdeliyorsun, demek ki sen ingiliz derin devletinin adamısın..”dediğini söyleyen yazar bir kez daha söylüyorum dedi ve bu kişilere köşesinden seslendi. Yapılan bu açıklamları ti'ye alan Dede "Benim İngiltere ile aramdaki bağı kuran kadroyu açıklıyorum, itiraf ediyorum dedi  ve bakın hangi isimleri saydı...

Adnancılar beni İngiliz derin devletinin adamı zannediyor

Adnan Oktar hakkında başlayan soruşturmanın, hiç de zannettikleri gibi basit bir dosya olmadığını yazdım ya.. Örgütün firari takımı çıldırdı.. Twitter’dan saydırıp duruyorlar..  “.. İngiliz derin devletinin bu ülkede yaptığı operasyonları neden perdeliyorsun, demek ki sen ingiliz derin devletinin adamısın..” diyorlar..  Beynini, uçkuru peşindeki bir müptezele kiraya vermiş olan bu zevzek takımına bir kez daha söyleyeyim. Siz ne derseniz deyin, yolun sonundasınız.. Bu defa  durum ciddi.. Hayal aleminde yüzmeyi bırakıp gerçeklerle yüzleşin. Bir gizli servis ve onun medya ayağı falan yok. Bana gelince.. Benim İngiltere ile aramdaki bağı kuran kadroyu açıklıyorum..  Black Sabbath, Deep Purple, Pink Floyd, Queen, Rolling Stones, The Beatles, Iron Maiden ve Led Zeppelin…  Ne yaptıysak bu arkadaşlarla birlikte yaptık. İtiraf ediyorum..

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar