DİZİ DÜNYASI

Star TV'nin Ada Masalı numarası tutmadı dizi kriz çıkardı

Ard arda 8 dizisi birden reytinglere yenilerek erken final yapan Star TV'nin yeni dizisi Ada Masalı ilk bölümü ile seyirciden geçer not aldı. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin bugün 2. bölümünü bekleyen seyirci ise üzülecek.

Star TV'nin Ada Masalı numarası tutmadı dizi kriz çıkardı

Yaz sezonuna iddialı bir diziyle giriş yapan Star TV'nin yüzü Ada Masalı ile yeniden güldü. Büyük umutlarla başlayan 8 diziyi birden ard ardan bitiren kanal, sezonu rakiplerini sollayarak açtı. Pazartesi akşamlarına adını yazdırmayı hedefleyen yazlık dizi reytinglerde de beklenen sonucu verdi. 

Star'ın reyting oyunu seyirciyi kızdırdı

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor. Bu akşam dizinin 2. bölümünü bekleyenler ise üzülecek, çünkü Star TV dizinin 2. bölümünü 28 Haziran pazartesi günü yayınlanacak. Seyirciyi elinde tutmayı ve yeni seyirciler kazanmayı hedefleyen Star'ın reyting oyunu dizinin hayranlarını kızdırdı.  

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar