GÜNDEM

Star TV'den iddialı bir yarışma programı

Fear Factor ve Wipe-Out gibi adrenalin dolu yarışma programlarına imza atan Endemol’den Star TV için yeni bir yarışma programı...

Star TV'den iddialı bir yarışma programı

Fear Factor ve Wipe-Out gibi adrenalin dolu yarışma programlarına imza atan Endemol’den Star TV için yeni bir yarışma programı:  Extra Extra Small.

Çekimleri Arjantin’de kurulan 3000 m²’lik dev bir stüdyoda gerçekleşecek olan Extra Extra Small’de 30 aile büyük ödülü kazanmak üzere mücadele edecek.
 
Yarışmacıları ne bekliyor?
Her bölümde 3 aile yarışıyor. Toplam 4 turdan oluşan Extra Extra Small’un ilk turunda babalar evin salonunda; ikinci turda anneler mutfakta, üçüncü turda çocuklar kendi odalarında, dördüncü ve son turda ise tüm aile evin banyosundaki devasa bir çamaşır makinesinin içinde yarışıyor.
 
Salondaki babalar kıvılcımlar çıkaran bir prizi yangın çıkmadan önce fişten çekmek, mutfaktaki anneler taşmakta olan lavabodaki su baskınını önlemek ve odalarındaki çocuklar da büyük bir vantilatörü kapatmak zorunda kalıyor. Kolay gibi görünen bu görevleri yarışmacılar, sunucu tarafından 50 kat küçültülerek yerine getiriyor. Her odada bir tehlikeyi önlemeye çalışan ailelerinse hem dev eşyalarla mücadele etmeleri, hem de hızlı ve yaratıcı olmaları gerekiyor.  Örneğin mutfak lavabosunun büyüklüğü, yarışmacı için yarı olimpik havuz kadar.
 
Yarışma için başvurular adresinden yapılıyor.
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar