TELEVİZYON

Star TV Yüz Yıllık Mucize Dizisinde Kimler Oynuyor? Oyuncu Kadrosu, Konusu ve Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star TV'nin yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize için geri sayım başladı. Dizinin oyuncu kadrosu konsu ve yayın tarihi kesinleşti. İzleyiciler daha şimdiden diziyi merak ediyor. İlk bölümüyle reyting rekorları kırarsa şaşırmayın!

Star TV Yüz Yıllık Mucize Dizisinde Kimler Oynuyor? Oyuncu Kadrosu, Konusu ve Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star TV'de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Yüz Yıllık Mucize dizisine dair merak edilenler açıklandı. Dizinin oyuncu kadrosundan konusuna ve yayın tarihine kadar tüm detaylar haberimizde. Üstelik izleyicilerin uzun süredir beklediği yapım, beklentileri tamamen karşılayacağa benziyor.

Yüz Yıllık Mucize Oyuncuları

Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları: Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra.

Yüz Yıllık Mucize Dizisi Yayın Tarihi

Dizinin 16 Mart 2023 Perşembe günü Star TV'de yayınlanacağı öğrenildi. Bu gelişmeyle birlikte izleyiciler yayın gününü beklemeye başladı. Oldukça duygusal bir konuya sahip olması nedeniyle dizi için daha şimdiden olumlu yorumlar yapılıyor. Bakalım Star TV dizisi gerçekten de ilk bölümüyle reyting rekorları kırabilecek mi göreceğiz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar