KULİS

Star gazetesinde 4 atama birden!

Ethem Sancak'ın sahibi olduğu ve Genel Yayın Yönetmenliğini Nuh Albayrak'ın yaptığı Star Gazetesi'nde 4 atama birden gerçekleşti.

Star gazetesinde 4 atama birden!
Ethem Sancak'ın sahibi olduğu ve Genel Yayın Yönetmenliğini Nuh Albayrak'ın yaptığı Star Gazetesi'nde 4 atama birden gerçekleşti.

Yazı İşleri Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Sabriye Ergin Yazı İşleri Müdürlüğü'ne getirildi. Böylece Filiz Güler ile birlikte Star Gazetesi'ndeki Yazı İşleri Müdürlüğü görevi iki kadına teslim edilmiş oldu.

ERCAN SEKİ'NİN YERİNE KİM GELDİ?

Nuh Albayrak'ın Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilmesinin ardından transfer ettiği ve Türkiye Gazetesi'nde yıllarca birlikte çalıştığı isim olan Ercan Seki'nin görevine bir süre önce son verilmişti. Seki'nin yerine getirilen isim de belli oldu. Haber Müdürlüğü görevini bugünden itibaren haber merkezinin deneyimli muhabiri Selim Efe Erdem yürütecek.

MAGAZİN EKLERİ MÜDÜRÜ HAKAN SAĞDIÇ

Geçtiğimiz ay yaşanan tenkisat furyasının kurbanlarından biri de Magazin ve Hafta Sonu Ekleri Müdürü Soner Can olmuştu. Can'ın görevine atanan isim ise Hakan Sadıç oldu. Mesleğe 1999 yılında TRT'de adım atan Sadıç ardından Akşam Gazetesi'ne transfer oldu. Sadıç 10 yılı aşkın süredir Star Gazetesi'nde muhabir ve editör olarak görev alıyordu.

AHMET KEKEÇ'İN OĞLU DIŞ HABERLER MÜDÜRÜ

Star Gazetesi'ndeki bir diğer atama ise Dış Haberler Müdürlüğü'nde oldu. Star Gazetesi başyazarı Ahmet Kekeç'in oğlu Hakan Kekeç Dış Haberler Müdürlüğü görevine getirilen isim oldu. Kekeç aynı birimde editör olarak görev yapıyordu.

Bu görevi yürüten Saadet Oruç bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanları arasında katılmıştı.

ÇOK OKUNANLAR