POLEMİK

Star gazetesi yazarlarının polemiği tam gaz...

Star gazetesinin "İki Ahmet'i arasındaki polemik tam gaz devam ediyor... Ahmet Taşgetiren'in "not"una Ahmet Kekeç de "not" ile cevap verdi...

Star gazetesi yazarlarının polemiği tam gaz...

Star gazetesi yazarları Ahmet Kekeç ile Ahmet Taşgetiren arasındaki polemik tam gaz devam ediyor...

Ahmet Taşgetiren'in "Kol saatini içime sindiremiyorum" yazısına Ahmet Kekeç, "...bir 'milli mesele' olarak karşımızda duran ABD tazyikini, neden 'kol saati'yle sembolize edilen sözde yolsuzluk dosyalarıyla 'irtibatlandırarak' anlamaya ve açıklamaya çalışıyorsunuz ki? Başka örnek mi kalmadı?" diye tepki gösterdi..

Ahmet Taşgetiren dün köşesinin sonuna bir not koyup Ahmet Kekeç'e, "İçine sindirebilene diyecek bir şeyim yok. Hazım için soda bile içebilirler. Benim dediğim sadece 'milli mesele' ile 'kol saati' birbirinden ayrılsın, yüreklere yük olmasın meselesidir." karşılığı verdi...

Ahmet Kekeç de bugün köşesinin sonuna not ekleyip Taşgetiren'e tepkisini sürdürdü...

İşte Ahmet Kekeç'in o yazısı:

NOT 2

Ben, “Para sayma makinelerinin, ayakkabı kutularının, montajlanmış ses kayıtlarının, ortalığa saçılmış tapelerin ve bilumum kirli varakanın bir mizansenin ‘tamamlayıcı aparatları’ olduğunu bilmiyor musun?” diyorum.

O, “Soda iç” diyor.

Ben, “Hem, 17/25 tertibinin ortaya çıkardığı Amerikan tazyikinin bir ‘milli mesele’ olduğunu söyleyeceksin, hem de bu milli meseleyi birilerinin ‘kol saati’yle sembolize ettiği sözde yolsuzluk dosyalarıyla “irtibatlandırarak’ anlamaya ve açıklamaya çalışacaksın... Başka örnek mi bulamadın?” diyorum.

O, “Soda iç” diyor.

Böylece tartışmış oluyoruz.

Dünkü yazıma da tartışma adabına uygun bir cevap vermesini bekliyorum.

Soda örneğini kullandığına göre, yeni ve orijinal şeyler söyleyebilir.

Mesela, “Gargara yap” diyebilir.

Çok yakışacaktır!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar