GÜNDEM

Staj Mağdurları Sorunu Çözülüyor mu? Bakan Bilgin'den Geçici İşçilerle İlgili Önemli Haber!

Staj mağdurlarının merakla beklediği düzenlemeye ilişkin Bakan Vedat Bilgin açıklama yaptı. Üstelik geçici işçi problemi ile ilgili de öneli bir ifadede bulundu. Meclis'e gelmesi beklenen düzenlemelerle ilgili konuştu ve beklentileri yükseltti.

Staj Mağdurları Sorunu Çözülüyor mu? Bakan Bilgin'den Geçici İşçilerle İlgili Önemli Haber!

Staj mağdurları ve geçici işçi problemine yönelik çeşitli adımlar atıldığı görülüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, önemli açıklamalarla gündeme geldi. Son açıklamasında ise merak edilen sorulara yanıt vererek bilgi kirliliğini ortadan kaldırdı.

Meclis Düzenlemesi Yolda!

Bakan Bilgin, geçici işçilerle ilgili yaptığı açıklamada “Düzenleme şu anda Meclis’te. Tahmin ediyorum bu hafta Meclis gündemine alınır. Geçici işçi sorununu çözüyoruz. Dosya dosya önümüzde ele aldığımız her konuyu çözerek dosyayı kapatıyoruz. EYT’den sonra geçici işçiler demiştik, şimdi geçici işçiler meselesi inşallah Meclisimizin vereceği kararla kapanıyor. Geçici işçiler meselesi tarihe karışacak.” dedi.

Staj Mağdurlarına Düzenleme Var mı?

Staj mağdurları ile ilgili bir düzenleme olmayacağını aktaran Bakan Bilgin, “Staj mağduru, kavramı doğru değil, staj mağduru yok. Çünkü prim yatırmayanlar, prim yatırmadan emekli olabilir mi? Patronları kim?" dedi ve staj mağduriyetinin olmadığını belirtti. Bu da konuyla ilgili yeni bir düzenlemenin olmayacağını gösteriyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar