GÜNDEM

SSK ve Bağkur Emeklisine, Vakıfbank, PTT ve Halkbank Üzerinden 100 bin TL verilecek!

Ssk ve Bağkur emeklisi, Vakıfbank, PTT ve Halkbank üzerinden 100000 TL nakit ödemesi alacak.

SSK ve Bağkur Emeklisine, Vakıfbank, PTT ve Halkbank Üzerinden 100 bin TL verilecek!

Emekli maaş alan vatandaşlar için yapılan yeni kampanyada 3 banka tarafından 100000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi verileceği açıklandı. Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle birlikte emekli maaşı alan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi ödemeleri, hem kamu bankaları üzerinden hem de özel bankalar üzerinden sürekli güncel kampanyalar yapılarak ödenmektedir.

Son yapılan kredi kampanyası ile birlikte Vakıfbank, PTT ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek, kredi kullanacak olan vatandaşlara SSK ve Bağ Kur emeklisi olması durumunda 24 ay vade ile 100000 TL nakit kredi ödemesi verileceği açıklandı. Emekli maaşınızı almış olduğunuz banka üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz ve ihtiyaç kredisi başvurunuzu bu bankalar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden Emekli Kredisi Kampanyası...

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek anket, kredi kullanabileceğiniz kampanya duyurusu paylaşıldı ve ihtiyaç kredisi ödemeleri hemen aynı gün içinde verileceği açıklandı. Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, maaş müşterileri olmaları durumunda kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak hızlı bir şekilde kullanabiliyor. Emekli olan vatandaşların kredi alabilmeleri için özellikle bu bankaya maaş, taşıma yapmaları gerekmektedir. maaş, taşıma işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra 100000 TL'ye kadar bu bankadan 24 ay vadeli kredi onay alırsanız, ilk taksit ödemenizde 3 ay ertelemeli, işlem yapacaksınız.

PTT, ihtiyaç kredisi, Emekli Kredisi...

Ptt üzerinden başvuru gerçekleştirerek, kredi kullanacak olan vatandaşlara da banka hızlı bir şekilde sonuç veriyor. Ptt, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız, banka müşterisi olan vatandaşlar SMS ile istedikleri zaman başvuru yapabiliyor. Ptt yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı 30 50 numarasına mesaj gönderirseniz PTT, ihtiyaç kredisi başvurusu ve Emekli Kredisi başvurusu yapmış olacaksınız. Sms ile onaylanan tutarı banka şubeleri üzerinden kullanacak olan kişiler kimlikleriyle birlikte en yakın bankaya giderek kredi kampanyasına katılabilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar