GÜNDEM

SSK emeklilerine müjdeli haber verildi, 15000 TL ödeme

SSK emeklilerine müjdeli haber verildi, 15000 TL ödeme

SSK emeklilerine müjdeli haber verildi, 15000 TL ödeme

SSK üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni Kredi kampanyasında nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere devlet destekli olarak 15.000 TL nakit kredi ödemesi verileceği açıklandı. SSK emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz nakit kredi kampanyasında başvuru şartlarına uygun olan tüm emekliler uygun faizlerle kredi alabilmektedir.

SSK emeklisi olan kişiler emekli maaşlarını Ziraat Bankası ve PTT üzerinden almaları durumunda başvurularını bu bankalar üzerinden gerçekleştirmeleri halinde nakit kredi kullanabilmektedirler. SSK emeklisi olan vatandaşlar Ziraat Bankası ve PTT üzerinden almış oldukları emekli maaşı hesapları ile birlikte nakip Kredi ödemelerini 36 ay vadeli olarak hemen hesaplarına yatırmaktadır.

Ziraat Bankası üzerinden nakit kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi yapmak için hemen en yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası hesabınız üzerinden aynı zamanda ihtiyaç kredisi başvurusu Ziraat mobil uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat verilmektedir.

PTT üzerinden kredi başvurusunu gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar ise PTT ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde işlemlerini hızlı bir şekilde yapmaktadır. PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız banka kredi şartlarına uygun olan vatandaşların ihtiyaç kredisi ödemeleri 30 50 numarasına PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını da yazdıktan sonra göndermesi halinde sms ile de verilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar