GÜNDEM

SSK Emeklileri İçin Güzel Haber Geldi, Emekli Maaşınız ile 10 Kat Daha Fazla Nakit Alacaksınız

SSK Emeklileri İçin Güzel Haber Geldi, Emekli Maaşınız ile 10 Kat Daha Fazla Nakit Alacaksınız

SSK Emeklileri İçin Güzel Haber Geldi, Emekli Maaşınız ile 10 Kat Daha Fazla Nakit Alacaksınız

SSK emeklileri için yeni bir haber geldi. emekli maaşı hesabınız üzerinden sizlerde Ziraat Bankası aracılığı ile birlikte maaşınızın 10 katı kadar daha fazla ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekliler daha önce Kredi kullanıp düzenli ödemeler yapmış olmaları durumunda emekli maaşı hesapları üzerinden 10 katı kadar daha fazla kredi alabileceklerdir. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşlara öncelik tanıyarak hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri gerçekleştirilecek ve kredi ödemeleri en düşük faiz oranları ile birlikte vatandaşlara sunulacak.

Ziraat Bankası emekli maaşına 10 kat kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsunuz maaşınızın 10 katına kadar kredi alabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden yapılan Bu kampanyada daha önce Kredi kullanan kişilere öncelik tanınacaktır. 6.000 TL emekli maaşı alan bir vatandaş 60.000 TL'ye kadar kredi kullanırken 50.000 TL üzerindeki kredilerde 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak işlem yapabilmektedir. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan emekliler Kredi işlemlerini şubelere gitmeden Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden de kolay bir şekilde yapabiliyorlar.

Ziraat Bankası haricinde diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank üzerinden de İstediğiniz zaman başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz kampanyalar mevcut bulunmaktadır. emekli maaşını bu bankalar üzerinde alan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilirler. emekli maaşınızı almış olduğunuz bankalar üzerinden gerçekleştirilecek olan bu Kredi haberleri sizlere uygun faiz oranları ile birlikte verilirken eğer borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız sadece banka şubelerine giderek kendi maaş almış olduğunuz banka üzerinden kimliğinizle birlikte hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar