GÜNDEM

SSK, Bağkur Emeklilerine 20.000 TL Ödeme Gerçekleşiyor, Banka Duyurdu!

SSK, Bağkur Emeklilerine 20.000 TL Ödeme Gerçekleşiyor, Banka Duyurdu!

SSK, Bağkur Emeklilerine 20.000 TL Ödeme Gerçekleşiyor, Banka Duyurdu!

SSK ve bağ-kur emeklisi olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm emeklilerin uygun faizlerle alabilecekleri yeni kampanya açıklandı. 31 Mart tarihine kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm emekliler için ihtiyaç kredisi ödemeleri 5 dakika içerisinde vatandaşların hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. SSK ve bağ-kur emeklisi olan vatandaşlar 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almaları durumunda 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisini kendi hesaplarına yatırarak kullanabilmektedir.

SSK ve bağ-kur emeklisi olan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi almak için başvuru şartlarına uygun olarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler ve banka üzerinden diledikleri zaman kredi kullanabileceklerdir. 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlatan Yapı Kredi Bankası emekli maaşını kendi bankasına taşıyan veya maaş müşterisi olan vatandaşların kredi puanı uygun olması durumunda gelir belgesiz 20.000 TL kredi ödemesi vermektedir.

Yapı Kredi Bankası üzerinden sizlerde 20.000 TL'ye kadar nakit kredi almak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız emekli maaşı hesaplarınız üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirerek hemen 36 ay vadeli Kredi alabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası üzerinden daha önce hiçbir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmayan emekliler maaş müşterileri olmaları durumunda hem emekli promosyonu alabilecekler hem yüksek limitli kredi kartı kullanabilecekler hem de 100.000 TL'ye kadar emekli kredisi alabileceklerdir. Yapı Kredi Bankası şubelerine giderek kimliğinizle birlikte başvurunuzu yapabilir veya bankadan internet sitesi üzerinden hem kredi güncel faiz oranlarını öğrenebilir hem de ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar