GÜNDEM

SSK, BAĞ-KUR ve Memur Emeklilerine Ek Ödeme: 9 Bin TL!

SSK, BAĞ-KUR ve Memur Emeklilerine Ek Ödeme: 9 Bin TL!

SSK, BAĞ-KUR ve Memur Emeklilerine Ek Ödeme: 9 Bin TL!

Milyonlarca emekli, son dakika haberine sevinçle karşılık verdi. SSK, BAĞ-KUR ve Memur Emeklileri ile EYT'ye hak kazananlara 9 bin TL ek ödeme yapılacak. Başvuran her emekli, ek ödemeden yararlanabilecek. Mart ayında bankalar, emeklilere para yağdırarak çılgın promosyonlar sundular.

Emeklilerin alım gücü her geçen gün düşerken, süpermarket raflarındaki fiyatlar ise sürekli artış gösteriyor. Bu nedenle, yeterli geliri olmayan emekliler banka promosyonlarını araştırıyorlar. Son zamanlarda, bankaların sunduğu promosyon ücretleri rekor seviyelere ulaştı.

Emeklilik ödeneğini bir bankaya devreden ve bankadan üç yıl boyunca yardım almayı taahhüt eden emekliler, 9 bin TL'ye kadar promosyon alabilecekler. SSK, BAĞ-KUR ve Memur Emeklileri ile EYT'ye hak kazananlar, dul ve yetim aylığı alan emekliler de bu promosyondan yararlanabilirler. Nakit ihtiyacı olan emekliler bu kampanyayı kaçırmamalı.

Garanti Bankası emeklilik promosyon ücretlerini güncelledi. Mart ayında Garanti Bankası'nın emeklilere ödediği tutar 9 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Emekli maaşını bu bankaya devreden ve bankada üç yıl kalmayı taahhüt eden emekliler terfi alabiliyor.

Emekli maaşı promosyonu veren bankalar, ek avantajlar da sağlıyorlar. Bu bankaların müşterisi olan emekliler, düşük faizli kredi, ücretsiz transfer ve daha birçok olanaktan yararlanabiliyorlar. Garanti BBVA emeklilere de düşük faizli kredi imkanları sunuyor. Emekliler, maaşlarının 10 katına kadar kredi çekebiliyorlar.

Emeklilerin maddi sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olacak bu ek ödeme, emeklilerin yüzünü güldüreceğe benziyor. Bankaların sunduğu kampanyaları takip etmek, emekliler için büyük bir fırsat.

sgk
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar