GÜNDEM

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığına Bağlı Olanların Önü Açıldı!

Uzun yıllardır çalışmalarını yerine getirerek hayallerini emeklilikten yana kuran vatandaşlar için müjdeli bir haber geldi. Son dakika şekilde yayılan haber birçok kişiyi kapsamaktadır.

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığına Bağlı Olanların Önü Açıldı!

Uzun yıllardır çalışmalarını yerine getirerek hayallerini emeklilikten yana kuran vatandaşlar için müjdeli bir haber geldi. Son dakika şekilde yayılan haber birçok kişiyi kapsamaktadır.

Erken Emeklilik Müjdesi Geldi!

Yıllardır çalışma hayatını sürdüren ve emekli olma hayallerini kuran vatandaşlar ile emeklilik hakkı kazanarak emekli sandığına bağlı olan ve maaşının artırılmasını bekleyen birçok kişinin önünü açacak duyuru yapıldı. Erken emeklilik açısından vatandaşlar için ise son dakika haberi yayımlandı. Devlet tarafından sağlanan imkanların değerlendirilmesi ile hem erken emeklilik kazanacak hem de yüksek maaş alabilmeniz mümkün bir hale gelecektir. Aynı zamanda bağlı olunan kurum ise fark etmemektedir. SSK, Bağ-Kur ile emekli sandığına bağlı olan vatandaşlar formülün değerlendirmesi ile erken emeklilik hakkını elde edebilecektir.

Uzunca süreler çalışmaya ve yaşın beklenmesine gerek kalmadan emekli olabilmek birden fazla vatandaşın hayali haline gelmiş durumdadır. Herkes tarafından bilindiği gibi Türkiye’de emekli olabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Fakat bu formülün uygulanması ile 8 yıl erken emekli olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda bağlı olunan kurum ise fark etmemektedir. Bu demek oluyor ki SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı fark etmeksizin sizlerde yararlanabilirsiniz.

Esnaf İçin Erken Emeklilik Formülü

Uzunca süreler çalışarak ve sonunda emeklilik hakkını kazanmak isteyen vatandaşlar adına bir müjdeli haber yayımlandı. Son dönemlerde ülkemizdeki ekonomik sıkıntıların yaşanması ile birçok esnaf kepenk kapatmak zorunda kalmıştı. Ancak diğer yandan emeklilik hakkı elde ederek hayatına devam etmek isteyenler içinde kıt kanaat şekilde ilerlemeye çalışıyor. Erken emeklilik adına şuanda bir kapı aralandı. Fakat erken emekli olabilmek adına yine bir takım şartların yerine getirilmesi de bekleniyor. Söz konusu şartları yerine getirmeniz halinde 8 yıl önce emekli olmaya hak kazanabilirsiniz.

Erken Emeklilik Şartları

1800 prim ödemesi günü olan ve 10 yıl sigortasını tam bir şekilde dolduran esnaflar sağlık raporu alması ile birlikte emekli olma şansını yakalayabilmektedir. Bunun için hastaneden bir rapor alınması gerekmektedir. Hastane kurulu karşısına çıkarak raporu alabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar