GÜNDEM

Spor medyasını bu hale meslek büyükleri getirdi!..

NTV yorumcusu Mehmet Demirkol, Arda Turan'ın Bilal Meşe'ye saldırmasıyla ilgili spor medyasının önemli isimlerini "asıl sorumlu" ilan etti...

Spor medyasını bu hale meslek büyükleri getirdi!..

Milli Takım uçağında Arda Turan'ın spor medyasının usta muhabirlerinden Milliyet gazetesi yazarı Bilal Meşe'ye saldırıp ağır küfürler etmesiyle ilgili NTV yorumcusu spor yazarı Mehmet Demirkol'dan çok çarpıcı bir çıkış geldi...

Saldırının asıl sorumlusunun spor medyasındaki "olur kardeşimciler" diyen Mehmet Demirkol, beIN Sports'ta Maraton programını yapan Şansal Büyüka'ya da "Ne oldu Şansal Büyüka? Sonunda ne oldu, duayen gazetecinin boğazına sarıldılar" diye tepki gösterdi.

işte Mehmet Demirkol'un Arda Turan'ın çirkin saldırısıyla ilgili yaptığı değerlendirmelerden bazı satır başları...

NE OLDU ŞANSAL BÜYÜKA NE OLDU?...

Bazı gazeteci büyüklerimiz EURO 2016'da Fatih Terim'lqe Arda Turan için soru sormadılar. 'Onlar baba oğul gibiler, aralarından hallederler' dediler. Ne oldu? Her hafta röportaj yaptığın Bilal Meşe'ye Arda Turan saldırdı. Ne oldu Şansal Büyüka?  Ama bunların nedenleri de 'Aman olur böyle şeyler' diyenler. Sonunda ne oldu, duayen gazetecinin boğazına sarıldılar.

BU İŞİN SORUMLUSU BAZI MESLEK BÜYÜKLERİMİZDİR

“Bu işin asıl sorumlularından biri biz soru sordukça ‘Onlar baba-oğul, abi-kardeş hallederlen’ diyen bazı mesleki büyüklerimiz. Siz böyle iyi niyetli olacaksanız gidin cami imamı olun. İnsanları barıştırın. Cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşelidir.”

ARDA NASIL YAPARSIN BUNU?

Arda sen oturan gazeteci Bilal Meşe'ye nasıl saldırırsın? Nasıl yaparsın bunu? Babandan büyük birisi var karşında üstelik oturuyor ve boğazını sıkıyorsun. Gençsin, futbolcusun. En son beklediğim kişi Arda Turan. Ben yaparım o yapmaz. Hayatta beklediğim en son kişi...

GALATASARAY FORMALI PAYLAŞIMLA DESTEK ARIYOR

Bir de Galatasaray formalı bir fotoğraf paylaştı, niye Galatasaraylılar'dan destek almak için. Herkes baktı, Bilal Meşe'nin, Arda'nın ailesine hakaret ettiği falan bir şey bulamadık.

BİLAL AĞABEY BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMALI

Bilal ağabeyin bu işin peşini bırakmaması lazım. Bu mesleğin duayeni. Bütün genç muhabirlere örnek olacak. Bu işin peşini bırakmaması lazım.

ASLINDA FATİH TERİM'E VE YILDIRIM DEMİRÖREN'E KÜFRETTİ

Arda, Bilal Meşe'ye saldırmadı aslında orada... Yıldırım Demirören ve Fatih Terim'e yaptı onu. Bilal Meşe aracılığıyla Yıldırım Demirören'e bu küfürleri etmiştir.

NEDEN HALA KADRO DIŞI DEĞİL

Şu an kadro dışı kalması gerekiyor. Neden kadro dışı değil. Otele bile girmemesi gerekiyordu. Bir daha milli takıma çağrılamaz. Volkan Demirel çağrılmadı bir daha kendisine küfür edildiği için. Volkan Babacan, gazeteciye saldırdı, yine çağrıldı milli takıma. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum