GÜNDEM

Sözleşmeli Değil Sürekli Olarak Çalışacaksınız! 12.500 Kişilik Kadro İçin Son Başvuru Tarihi Bugün!

Sözleşmeli personel iş ilanlarının yanı sıra kalıcı olarak çalışabileceğiniz sürekli işçi pozisyonundaki ilanlara da göz atabilirsiniz. Bakanlıktan gelen açıklama ile birlikte detaylara yer verildi. İşte başvuru detayları ve İŞKUR üzerinden nasıl başvuru yapılacağı yazımızda...

Sözleşmeli Değil Sürekli Olarak Çalışacaksınız! 12.500 Kişilik Kadro İçin Son Başvuru Tarihi Bugün!

Sözleşmeli personel arayışı içerisinde olan pek çok kurum ve kuruluşun yanı sıra Sağlık Bakanlığı'ndan sürekli işçi duyurusu gelmişti. İş ilanında sürekli işçi olarak çalışacak 12.500 kişilik kadro açığı bulunuyor. Bunun için Bakan Fahrettin Koca gerekli açıklamayı yaptı. Eğer bugün içerisinde başvuru yapmazsanız başvuru imkanını kaçıracaksınız.

Sürekli İşçi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isterseniz, başvurularınızı İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 27 Mart 2023 tarihine kadar başvuru yapmanız durumunda işleme alınacaktır. Öte yandan bugün yerine yarın başvurma gibi bir imkanınız ne yazık ki bulunmuyor.

İkamet Yeri Önemli!

İş başvurusunda ikamet yeriniz oldukça önemli. İkametteki iliniz göz önünde bulundurularak başvurularınız değerlendirilecektir. Bununla birlikte yalnızca br pozisyona başvurmanız gerekecek. Birden fazla pozisyon için yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar