TV HABER

Sözleri olay olmuştu! Ece Üner'den eleştirilere sert yanıt!

Show Tv spikeri Ece Üner, koronavirüs fırsatçılarına yönelik söylediği sözlere yönelik kendisini eleştirenlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Üner, "Söylediklerimden “namaz kılmak kötüdür” ya da “fırsatçılar namaz kılanlardır” gibi bir sonuç çıkartmak olağanüstü bir çaba ve “meziyet” ister. " dedi.

Sözleri olay olmuştu! Ece Üner'den  eleştirilere sert yanıt!

 Türkiye'de ilk yeni tip koronavirüs vakasının tespit edilmesinin ardından hijyen ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç ürünlerine fahiş zamlar yapıldı. Show TV spikeri Ece Üner, ana haber bülteninde söz konusu zamları yapan fırsatçılara söylediği  "Namuslu esnafa hiçbir lafımız sözümüz yok. Ama Virüs mü, fırsatçılar mı daha hızlı yayılıyor? Bilemedik. Koronavirüs geliyor, maske fiyatı 5 katına çıkıyor. Dezenfektan fiyatları katlanıyor. Makarna, 3 katına çıkıyor. Deprem oluyor, ev sahipleri kirayı 3 kat artırıyor. Sorsan hepimiz Müslümanız. Ama gel gör ki, namaz 5 vakit, ahlak 24 saat farz. İhbar edin. Bu bizim vatandaşlık sorumluluğumuz" sözlerle çok konuşuldu.

Bunun ardından bazıları tarafından hedef tahtasına oturtulan Ece Üner sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Üner şu ifadeleri kullandı:

"Zira söylediklerimden “namaz kılmak kötüdür” ya da “fırsatçılar namaz kılanlardır” gibi bir sonuç çıkartmak olağanüstü bir çaba ve “meziyet” ister. Bu “meziyet” i gösterebilen sayılı insana da cevabım; 'Anlamak' yalnızca bir 'idrak' sorunu değildir; tersine çoğu kez bir 'niyet' hatta bir 'ahlak' sorunudur"

Ece Üner kimdir? Videosunu izlemek için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum