GÜNDEM

Sözleri büyük tepki çekti! Ülke TV ve Kanal 7'den açıklama geldi!

Katıldığı programdaki sözleri büyük tepki toplayan Sevda Noyan'la ilgili olarak Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Söylemlerini asla tasvip etmiyoruz." denildi.

Ülke TV'de Esra Elönü'nün programında, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" diyen Sevda Noyan'ın sözleri üzerine  kanaldan bir açıklama geldi.

Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"3 Mayıs 2020 Pazar günü Arafta Sorular Programı'na konuk olan Sevda Noyan'ın, kamuoyunda tartışılan "darbe söylentileri" üzerine yapmış olduğu maksadını aşan açıklamaları Kanal 7 Medya Grubu'nun kurumsal değerleri ve yayın ilkeleri ile hiç bir şekilde uyuşmamaktadır.

Sevda Noyan'ın "darbe ve darbecileri" eleştirmenin ötesindeki söylemlerini Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu olarak asla tasvip etmiyoruz.

Tasvip etmediğimiz ve yayın ilkelerimize aykırı sözlerin Ülke Tv ekranlarından sarfedilmesi nedeniyle kamuoyundan özür dileriz

Ülke Tv Yönetimi"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar