GÜNCEL

Sözcü yazarı Rahmi Turan 'gizli kaynağım' dediği ismi açıkladı: Talat Atilla

Rahmi Turan'ın 'Külliye'deki CHP'li iddiası ile ilgili son yaşananlar bomba... Dün akşam o CHP'li ismin Muharrem İnce olduğunu söyleyen Turan, kaynağını da açıkladı.

Sözcü yazarı Rahmi Turan 'gizli kaynağım' dediği ismi açıkladı: Talat Atilla

Türkiye 3 gündür Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın 'Külliye'deki CHP'li' iddiasını konuşuyor.Turan dün gece saatlerinde CNNTürk canlı yayınında o CHP'linin Muharrem İnce olduğunu açıklamış  fakat 'gizli kaynağım' dediği kişinin ismini vermemişti. 

Londra’da tedavi gören Rahmi Turan kamuoyunda çok tartışılan kaynağını açıkladı. Turan kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu söyledi.

Rahmi Turan'ın açıklamaları şu şekilde:

"O AÇIKLAMAYI GÖRÜNCE...

“Gerek ilk yazımda gerekse dün geceki açıklamalarımda kaynağımı asla açıklamayacağımı söylemiştim. Açıkçası; açıklamayı da düşünmüyordum. Fakat bana ‘Muharrem İnce’ ismini veren kaynağımın, bugün bazı haber sitelerine yaptığı ‘Rahmi Turan’ın haber kaynağı ben değilim’ açıklamasını görünce o ismi açıklamaya karar verdim. Bana Muharrem İnce ismini veren kaynağım gazeteci Talat Atilla’dır” 

“MECBUR KALDIM…”

 “Kendisi de bu bilgiyi çok güvenilir olduğunu söylediği bir başka kişi tarafından elde etmiş. Dediğim gibi kaynağımı açıklamayacaktım ama onun ‘kaynak ben değilim’ açıklamasını görünce ismini açıklama mecburiyetinde kaldım”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar