GÜNDEM

Sözcü yazarı Pınar Turan'dan Akit TV'deki sözlere sert tepki: Sapık namus bekçileri

Sözcü yazarı Pınar Turan, Akit TV'de 13-16 yaş aralığındaki kız çocuklarının doğum için ideal yaş olarak anlatılmasına tepki gösterdi ve "Belli ki cinsellik tabu oldukça, etrafımızdan sapık namus bekçileri hiç eksik olmayacaklar." dedi.

Sözcü yazarı Pınar Turan'dan Akit TV'deki sözlere sert tepki: Sapık namus bekçileri

Akit TV'de çıktığı yayında konuşan Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutlu, skandal sözlere imza atmış ve 13 yaşındaki kız çocuklarının doğum yapmak için ideal olduğunu belirtmişti. 

Buna tepki gösteren Sözcü yazarı Pınar Turan, bu ve benzeri açıklamaları "Sapık namus bekçiliği" olarak nitelendirdi.

İşte o yazı: 

Arkasından, Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven bir televizyon programında “Süperman diye bir şey yok, hayal kahramanı… Ama süper kadın diye bir ırk var ve bu da 13-16 yaş arasında. İstediğiniz doktora sorun. 12-17 de olur. Muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel. Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş. Yani ben diyorum ki; erkekler olsun, kadınlar olsun, biraz zekâmızı koyalım” diyor.

Zekâmızı koyalım derken; 12 yaşındaki kızlara çocuk muamelesi yapmayalım, aslında onlar kadın, demek istiyor. Çiftleşebiliriz, en güzel yaştalar diyor yani!

Süper ırk! Sadece üreme amaçlı!

Demek kadın ırkı 17'den sonra kartlaşıyor, süperliğini yitiriyor beyefendinin gözünde. Çocukken sömürmek daha kolay tabii, büyüdükçe, aklı erince hoşuna gitmiyordur o ve onun gibilerin!

Yazık!

Görüldüğü üzere, toplumumuzdaki bu cinsel açlık bir süre sora sapkınlığa dönüşüyor. Kadını, kız-erkek ilişkilerini tabu yapıp, her şeye yasak koymanın sonucu; böyle aklını kaçırmış, çocuklara kadın gözüyle bakabilen, takıntılı, sapkın adamlara yol açıyor.

Bunlar maalesef münferit örnekler değil. Sokaklar bunlarla dolu …

Her yaştan, her eğitim düzeyinden, her meslekten…

Belli ki cinsellik tabu oldukça, etrafımızdan sapık namus bekçileri hiç eksik olmayacaklar.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar