GÜNDEM

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'ten IŞİD uyarısı: Size de ürkütücü gelmiyor mu?

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile birlikte bölgedeki ABD güçleri çekilmeye başladı. Bunun yanında konuşulan başka bir konu da sayıları onbinlere varan IŞİD'li mahkumlar... Konuya köşesinde yer veren Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bu durumun ürkütücü olduğunun altını çizdi.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'ten IŞİD uyarısı: Size de ürkütücü gelmiyor mu?

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını yok etmek için başlattığı hareketın ardından ABD güçleri, bölgeden aşamalı olarak çekilmeye başladı. 

Gerisinde sayıları on binleri bulan IŞİD'li mahkumları bırakan ABD'nin isteği bu mahkumların kontrolünün Türkiye'de olması. 

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, ABD'nin iç meseleleri nedeniyle oluşan konjonktürün Türkiye'nin lehine olduğunu belirterek IŞİD'li mahkumlar meselesini de "Size de ürkütücü gelmiyor mu?" şeklinde değerlendirdi.

İşte Deniz Zeyrek'in IŞİD'li mahkumlar değerlendirmesi:

Trump yanlıları iki gündür Suriye'de tutuklu binlerce IŞİD mensubunu ABD'ye transfer etmek zorunda kalacaklarını bir “felaket senaryosu” olarak anlatıyorlar ve “Suriye'de tutuklu IŞİD teröristlerinden artık Türkler sorumlu olacak” mesajını veriyorlar.

Binlerce IŞİD teröristinin sorumluluğunun Türkiye tarafından alınması fikri size de ürkütücü gelmiyor mu?

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar